Aku Hilang Ingatan

Friday, November 16, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Pernah jadi kes tak dekat korang, macam tengah buat sumthing or tenguk sumthing...tetibe terdatang idea melimpah ruah nihhh nak hupdate blog...tapiu disebabkan waktu, ketika n situasi tak sesuai macam ipad xbwk lahh, xde line wifi lah, tengah gosok baju lahh...bagai2 lagi lah lahh...so kite pun  dengan yakinya mengpendingkan dulu idea terbabit di dalam benar otak yang kian benak nihh....tapi, bila dah ade masa terluang, nak dicurahkan...phewww...KOSONGG KOSONGGG....bak lagu Najwa Letip tohh...phewww...memang kosong (T T)

Situasi tu lah yang sedang berlaku kat aku sekarang nie, tadi kekonon buka lappy nak update pasal story sensasi lagi terkini *kelasss gituu chuollsss, buttt nak wat acane....ak tak save elok2 dalam otak...baru taip tajuk, phewwww...KOSONGGG KOSONGGG....

Maka dengan itu terhasillah nukilan sampah ini...Nukilan yang mana sebagai ganti kepada daya ingatan ak yang kian lemah...aiiseyyyy, adakah ini tanda2 ak kian tua...muwawawaaaa....sedeyyy tahu dokkk...cek cermin, emm...nice ensem tu idak le...manis tu ade lagi...aiicehhh, muahahaa...tapi ntah..nak kata kuat tido petang...idok la pulak, tak menyempat nak tido pun, malam pulak b4 tido memang ak suka bace buku lahh, tak kira ape jenis buku ak bace *sedey PLAYBOY MAGAZINE takde...sobbbsobbb....ahhh, abaikann....sekian. Terima Kasih

Potpetpotpet : mohon maaf membuang masa korang pulak...phewww


You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...