Aku cakap tak serupa bikin

Tuesday, November 13, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Konon takmau bersosialista bagai kann, tutup akaun Facebook, Twitter segala...Konon2 sentap jiwa merana hati takmau jumpa sesape...kuikuikuikuiii...choiii, hentikan semua CARUTAN KALIAN PADAKU...Aku saman malu kang, bervillion korang mampu nak bayar...*muehehehee, gelak jahatt...

Actually ak memang dah tutup pun lah akaun Facebook ak, tp untuk twitter nampaknya masalah sikit...ramai member suruh ak jangan tutup, at least senang nak tahu kehadiran ak *nampak sangat perli aku kuat carut kat twitter kann =_="

So, as the result for memiliki hati yang cepat cair dengan pujuk rayu, ak pun stay will twittter.....kekal di situ so pada HATTERS yang selalu SENTAP BERHATI TISU dengan twit2 ak, awas...sila block saya sebab as usual i will twitting like carzy bebeh...

Lantak lah, lepas nie ade yang nak cakap aku cakap tak serupa bikin ke ape kann, janji ak tak ganggu hidup orang..Lagipun blogger pemes sebelum2 ni pun ade gak wat statement tak mau berblogging lahh, itu ini lahh....but hakikatnya diorg sedar by blogging they can xpres what on thier mind...thus ade gak blogger yang dah berenti kerja sebab jadi blogger sepenuh masa...ahakkk, masyuk ape, sambil merapu dalam blog, ade gak yang nak kite promote2 barang diorg..leh gak wat duit...tak gitu.. WIN WIN SITUATION BEBEHH

potpetpotpet : ade nak wat iklan ngan ak, owhh tak payahh...ak x popular wehh, buang masa jehhh

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...