Abang sudah...Adik bila lagi???

Saturday, November 17, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Hari nie PM kite datang ke Sungai Siput Perak untuk majlis sambutan perayaan Depavali 2012...Time ak nak isi minyak motor tadi, dalam jam 3.46minit petang tadi, berderet kereta2 peronda polis, helikopter n kereta kerabat2 PM kite serba hitam naik PERDANA jerkk...owhh, bagus sokong buatan nasional hokayy...

Sambil mengisi minyak ke dalam tangki, terjengket2 jugak ak macam orang tak pernah tenguk kereta banyak2....well, kot2 nampak kak rosmah yang makin jelita kee...ehhh, abaikann...itu bukan misi utama penceritaan ak malam ni...lupakan kisah kak rosmah dengan fashion rambutnya yang sangat menggoda sampaikan yuna pun terikut sama dengan pembesaran turban di kepalanya...ehhh..lari tajuk lagi...debushhh...

Abang sudah, adik bila lagi???? Hakak pulakk??? Ehhh, ape yang sudahh, ape yang abang dah buat n adik2 belum buat??? ehhh, hakak2 ikut sekali ke program2 wajib time cuti2 sekolah nihh...bukan untuk geng KITE-KITE AJEWWW KEWWW *juihh bibiaqqq

Slurppppp....ahhhhh, sedap dapat minom nescafe rich yang kaya dengan lemak berkerim...ak syorkan korang minum nescafe gak terutama waktu2 hujan cam gini...sesejuk leh mengundang ngantuk..nescafe tonik yang bagusss...owhh, k..sambung kisah tadi...emmmm....Yeee...Abang memang sudahh...sudah lama abang melakukannya, rasanya dah genap lebih dari 10 tahun peristiwa itu...namun seksa dan azabnya bagai masih terasa... *merenung langit kelam malam...hujan renyai2 ibarat memahami ak merasa bertapa pedihnya saat ini mengenangkan peristiwa pencabulan hak asasi ak sebagai kanak2 yang comel lagi ceria...*

Klinik Fatimah Tanjung Rambutan Perak...yeeee, ak ingat lagi di situlah ak menghadapi azab seksaan yang maha kejam oleh doktor2 lelaki yang semuanya sudah pastinya SUDAH....muehehehe...Ketika itu umur ak myb dalam 8 or 9 tahun....Malam sebelumnya, meriah...ada kenduri kendara....ak yang masih kanak2 riang tidak berdosa disogok dengan jamuan yang begitu memikat...ye, sangat memikat...Mujur ak tidak keseorangan sebab adik ak pun turut terjebak dalam situasi drama penuh dusta itu...sob3

Ak tenguk abah melayan ak bak putera raya, perhhh..sebut je nak apa....semua hidangan memang ak merasa....siap abah cakap esok pagi lepas SELESAI SEMUA, abah belikan GAMEBOY (game idaman ak time tuhh)...Nice, tanpa syakwahsangaka *toii ke ak eja wehh??? phewww* aku dengan penuh yakin dan rakus menjamu semua hidangan yang disogokkan...adik ak tidak terkecuali....malam yang indahh...mimpi lenaku kekenyangan...syukur...

Namun, mimpi indah tidak berpanjangan...seawal 6.00pagi ak dan adik dah dikerah bersiap2...ada jamuan lagi, tapi kali nie ak dan adik dilarang makan banyak...terutamanya air...makan cukup ala kadar jerrkkk...menarikk..sangat menarikkk...ak dah mula merasakan something was wrong someware...nahhh....dengan berbaju biasa ala kadar, ak dan adik dibekalkan kain pelekat...naik kereta pak cik ak pergi ke klinik durjana...owhhh....sob3

Setiba disana, ak diarah menukar seluar dengan kain....nice, ak dah dapat agak apa akan berlaku...
"SAIFUL NIZAM BIN MAT RIADZI"...tibe2 seorang jururawat lelaki memangil nama ak...senyuman miang die jelas kelihatan....mari masuk dik...phewww...

Dia suruh ak baring di atas katil yang disediakan...time tu cuma ak je, adik n pak cik dekat luar bilik...ada 2 orang lelaki...seorang doktor dan seorang lagi mungkin pembantunya...Glupppp....ak gelisahh...Doktor itu senyum miang lagi....Jangan risau, takde ape...kite buat perlahan-lahan aje ok...

Jantung ak kian berdebar...iyelah, ini KALI PERTAMA ak bersama lelaki melakukannya...owhhh....owhhhh, ak makin tidak keruan...Gluppp.....tiba2 mereka menyelak kain pelekatku yang ak ikat tak berapa kemas *ak bukan reti pakai pon..muahahaha*....phewww...segan siakk..rasa nak sepak je dua orang mamat tu time tuhh...goshhhh....so, memang nerbesss.....doktor n pembantunya senyum miang lagi....Wahhh, sihatt...dah BESAR rupanyaa...

Die cuba mengoda ak dengan bertanya beberapa soalan...adik tingal dekat mana, sekolah darjah berapa, suka subjek apa dekat sekolah....phewwwww.....sedang engkau meraba2 keterunaan ak, sempat lagi ko soal siasat ak yaaa...cissss, sangat berdebahh kau tuan doktorrr.....

Phiuttttttt...perhhhhhhhh, sakit...tetibe ak dapat rasakan sumthing menusuk ke dalam....ak tenguk memancut2 air keluar....perhhhh, hampeh punye doktor...air ape je disumbat kat ak tadii.....n tetibe ak rasa kebas, n tak rasa ape...and dalam 10 minit kami berlayar...doktor tu cakap, Ok...dah siap..tahniah....senyum puas die...cisssss....aku yang terseksa menahan azab tersebut...sob3

Aku selak kain pelekat...anddd...perhhh, wallahhh...cantek gilerr berbungkus litup...muslimah sangat ak tenguk, selalu rock n roll jerkk...ini dah macam ninja turtell....kemain dibalut....debushhh....terkengkang-kengkang ak keluar dari bilik tuhhh....ak nampak adik ak kat luar...perhhh...cecepat ak jalan like heyyy yoo.,..no worry dudeee....Adik ak nampak ok jerkk..tak gelisah sebab tenguk ak senyum jerkk...tapi sebelum sempat die nak masuk bilik...ak sempat cakap ...

HABIS LA KAUUU....muahahahahaha...ringkas dan padat..adik ak dah cuak...ak nampak muke dia dah mula nak nangis..kikikiii....nice misi berjaya...

Balik je rumah...yang sepupu sepapat perempuan semua duk gelak2...perhhh, saat tu nak je ak kasi kaki sorang satu, gelak2 bagai...macam la nanti korang tak kawen..please lahhh....yang sepupu lelaki pulak, mana yang belum tu semua macam...erkkk, what happen..what happen...mane yang dah tu...wahhh, baik...siap bagi nasihat...jangan makan itu ini...nanti takut bentan...hahaha...bila tinggal geng2 lelaki je, semua pakat tunjuk masing2 punye...perhhh, kire bangge la dah jadi geng...kakakakaa...tahniah, ak ngan adik dah jadi geng setaraf ngan diorang, lepas nie kitrang tak payah lagi takut diseksa dengan sepupu perempuan dengan dipaksa main MASAK-MASAK or KAWEN-KAWEN...MAK-MAK jugak =_="

Kalau malam macam biasa la kann, memang lumrah lelaki tiang kebangaan akan tabik hormat....masalahnya time tu macam ak cakap tapi bertutup litup, muslimah sangat...so ape lagi, terasa jugak la sakitnya...sesekali jeling...perhhhh...biar betul...betul ke nihhh....kemain megahh sekarang...muahahaha....upenye macam tu jadinya bila SUDAH... ;)

So, amacam adik2...korang SUDAH ke BELUM??? kalau SUDAH..alhamdulillah, boleh la kite jadi geng..hahaha, if BELUM...ape lagi p ajak mak abah tolong SUDAHkan... ;). Tak payah takut, sebenarnya takde ape...doktor durjana pun senanya baik la jugak..walaupun..emmmm..hahahaha, lagipun ini tentang KEBERSIHAN...sanggup ke adik2 bergelumang dengan NAJIS sentiasa, nanti tak pasal2 SOLAT TAK SAH kann....nak jadi imam kena la SUDAH...tak gituuu abang2 yang SUDAH... ;)

Owhhh....pasal akak2 sudah ke belum...itu tak payah nak susah hati, perempuan diorang special sikit...lahir2 dah SUDAH...so diorang takde la masalah...jangan tanya kat ak pasal tu, memang ak tak tau proses diorang, n taknak ambik tau pun...seram wehhh bab2 macam nihh...ape2 pun..sempena cuti sekolah nie, pada adik2 yang bakal mengharungi majlis SUDAH BERKHATAN ;p, abang doakan cepat2 sembuh yaa...jangan jadi macam sepupu abang, pagi berkhatan, petang main bola...malam dah BENTAN =_="...azab wooooo...

nahh...TELOR..untuk tatapan
Jadi la kann, nak snap gambar telur ak lain plak jadinya nanti...so sila perhatikan telur2 diatas aje k...Sekian...Kbye hahahaa

potpetpotpet : sekarang dia makin MEGAH....ehhhh...ahahhahahaa

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...