3 Tips Segera Bagaimana Nak Femes Di Twitter/Facebook

Thursday, November 29, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamuaikum...

Sejak dua tiga empat menjak nihh, makin ramai BBNU (budak baru nak Up) muncul dekat temlen Twitter dengan membuat onar yang bukan2 sampaikan dalam sekelip mata BBNU ni glamer di dunia TwitterJaya.
Apa rahsia yang diorang gunakan...owhhh, macam2 cara tapi secara keseluruhan formula adalah sama....PROVOKASI!!!!

Yes, if korang antara yang nak cepat femes dekat twitter sila gunakan taktik PROVOKASI dgn cara yang berkesan...kat sini ak sediakan sedikit tips cara PROVOKASI yang sangat berkesan sehingga mampu menaikkan nama2 BBNU di persada TEMLEN TwitterJaya :)

motip gambar DIVA AA di sini????


1: Cerita tentang awek2 yang mengilai korang....

Yesss....untuk ini korang boleh dapatkan tokoh terkenal twitter/facebook iaitu HR...hahaaa, xyah la ak cite name full tp korg mesti tau sape die sebab nama die selalu gak tranding....korang leh mintak awek2 tulis nama korg kat dahi/dada/kertass blaablaablaa then tag kat facebook/twitter...phewww, like retis sgt for sure korg glamer cepat...



2: Durhaka kepada family

Yang ni antara taktik PROVOKASI paling haghommm jadahh ak cakap....tp sgt menjadi sebab taktik ni bru je digunekan seorang awek yang mengutuk caci hina bapak die kat twitter...so, dari bilangan follower x sampai 100 org, dlm sekelip mata plingggg...bedezuppp ramai follow die sebab nk bash balik...hahahaa



3: Cerita tentang KEMALUAN korang

Owhhh, untuk yang ini paling femes terutama malam tadi...Korang boleh tenguk taktik diorg yang berjaya...Ada yang nak POTONG ANU, ada yang nak KEPIT NENEN, ada yang nak ROMEN NGAN BANGLA...blaablaablaaa.....siyesss sgt pemess korang...ak berani KERAT KUKU beb...hahahahaa


So amacam, dah ade idea untuk taktik PROVOKASI korang yang terbaru...myb korang akan jadi TOKOH BBNU TWITTER/FACEBOOK yang terbaru...so ape lg....cepatt...pasti tips nie sangat membantu...ak berani KERAT RAMBUT plakk...muahahahahaa.... :)

potpetpotpet : glamer di dunia sementara, baik usaha glamer di akhirat kelak...tak gitewww

Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...