Tahniah Kelantan : Giliran Afiq Azmi di Twitter

Sunday, October 21, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Malam nie dekat Malaysia memang kecoh pasal bola final Piala Malaysia ATM VS KELANTAN dan setelah 3 kali masuk ke peringkat akhir, kali nie KELANTAN berjaya melakar sejarah dengan membawa pulang kejuaraan....again from me TAHNIAH.....preppppppp *kekonon bunyi wisel...muahahha

Ok, abaikan pasal kejuaraan tu sebab ak tau banyak lagi blog berkualiti n femes amous duk berebut nak tulis pasal kejuaraan Kelantan malam nie kan....so ak xde ape nk komen dah, cukup lah ak pon jadi macam korang bace blog orang lain jaaa....TAPI...sepanjang perlawanan tadi ak tertarik dengan sorang player KELANTAN yang rambot die dah macam iklan sabun TROJAN....hahahaha, dr stat lawan sampai die kluar padang ak duk tertarik tenguk rambut die...ak duk bebel sesorg ape pun style tuh..hahaha, nama player xtau time tu..ak nie jenis tenguk time final ja..kakaka, if piala dunia ye..ak tenguk dari awal... ^^

So, sampai ke habis game ak tak tau sape nama player tu, yang ak ingat rambut die je sehinggalah dekat twitter nama AFIQ AZMI jadi trend dikalangan gadis2 yang ahhh, biasa laaa....gadis sangat,...hahaha, tetttt...



 tros ak google sape je mamat tuh smpai jd trend time lawan2 bola nih...slalu si apek tuh, ni Afiq Azim pulak...owhh siapakah...ak google image...thenn... 


Ak macam :O, who is this guy??? tak pernah tau pon *tengok bola pun jarang banyak bunyi kan...muahahahaa......then skali keluar pix pemain yg ak cakap rambut TROJAN tadi...


and again ak macam :OOOOOOOOO, mamat nie ka Afiq Azmi...si rambut TROJAN yang wat ak duk tenguk rambut die je tadi...muahahaha....tapi dr gambar pertama dengan gambar ni...ak rasa ko fiq dah salah pilih style rambut lahh, sangat mengganggu konsentrasi ak layan bola..rambut ko menyerlah sangat..ahahha...tapi ko main memang care...nice gakk... *cewah pangil FIQ aje kekonon geng kamceng lama dah...tetttt....TAPII....ak tenguk balik pix pertama...ehh, macam ak kenal...kenal ke??? kenal kat mana...orang kelantan mne ak kenal sangat selain budak PLKN ngan UUM, sedara ak kat Klantan pun ak x berapa nak kenal...jarang balik kampong hoiiii....thennn agaiiiinnn...

:oooooooooooooo....mamat nie kaaaaaaa



jeng jengg jenggg...hahahaa, upenye ak kenal laman sesawang yang memang dah bersawang tuhh ....zaman blom kenal pesbuk..alah yang kite semua guna dedulu tuhhh...myspace tuhh...tapi masalahnya memang ak x dpt kenal kot muka dia dulu ngan sekarang...kat fb pun dah lain benor...wohhh..lebih kurang ak ensemnya =_=" LAWAK HAMBAR.....


pada yang bler2 ayam macam ak n masih belum kenal siapa AFIQ AZMI yang tengah menjadi TREND dekat twitter sekarang nie...nie ak COPY PASTE biodata die ye....

Afiq Azmi atau nama penuhnya, Mohamad Afiq bin Azmi dilahirkan pada 15 Januari 1989. Beliau yang mempunyai ketinggian 1.85 meter dilahirkan di Kangar, Perlis. Sekarang, beliau bermain untuk Kuala Lumpur tetapi telah dipinjamkan ke Kelantan untuk aksi Piala Malaysia 2012. Posisi beliau adalah penyerang....

Nah...nie ak cilok pix die sikit...nak lelebih boleh ke fb die di....erkkk, boleh ke promote fb die...jap tunggu respon kat inbox fb dulu naaa....orang dah menang sibuk gilap piala nuh..hahaha

 so amacam para gadis diluar sana...sudah mula cairkahh....ak rasa memang dah ponnn...hufttt...girls always b girls...like boys jugak...kannn..hahahaha




Ok...n sebagai maklumat tambahan, si afiq ni pernah hilang kereta waja kat depan KTC (KELANTAN TRADE CENTER) but ntah xtau la plak if da jumpe ke idak...but i guess die da x payah risau laa..da menang kann....BONUS MENANTII......HUNTONG BADANN....

Wokehhh...entry GAYISHH pertama ak habis sampai sini je....esok awal pagi da naik flight balik MALAYSIA sudaa....SAYONARA JAPAN...I WILL MISS U LOTSSSS N LOTSSS....

potpetpotpet : datang 1 beg, balik ade anak2 beg pulak =_=

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...