Lelaki Korea Lebih Romantis dari Lelaki Malaysia???

Sunday, October 07, 2012 Nizam Riadzi 1 Comments

Assalamualaikum...

Sekejap td ak terbace entry sorg minah melayu nihh....ak suspek die memang tengah kne sawan syok sendiri dgn berangan2 dapat balak korea yang ditegaskan olehnya adalah lebih baik hati, romantis dan memahami wanita dari lelaki malaysia sendiri.....erkkkk, lollll.....aku tak paham ape maksud minah nih, adakah die selalu berulang alik ke korea untuk berdating dgn balaknya atau sekadar tersengih sorg2 depan laptop menonton drama korea yang memang lakonannya sangat romantik n sweet abis sambil membayangkan dirinya adalah heroin yang comey lg manis itu...owhhhmaiigaddd *tangan kebahu, mata keatas*



Sebagai lelaki malaya sejati, ak yang kulitnya tak secerah jejaka korea memang la agk emo bile bace statement mcm tu...yelah, sedap jiwa je nak bandingkan mcm tu...kalau nk dibandingkan dgn lelaki indon ke boleh terima lagi...yelah orang indon kan ramai kat sini, mne tau kot2 bekas EXXX die dulu mamat indon ke, so die nak bandingkan...k fine...tapi masalah sekarang die nak bandingkan dengan orang korea??? korea hoii....yang nun jauh di sana nuhh...ntah die pernah jumpe orang korea ke idak ntah...

Ok, time ak tulis entry nie ak dekat Jepun n tak salah asenye ak nak bandingkan lelaki Korea dengan Lelaki Jepun sebab diorg ni jiran je...lagipun cuaca n warne kulit lebih kurang je....Kalau nak diikutkan diorang xde sekacak macam dalam drama korea yang suitt muitt tuhh, semua mata sepet je...ak ase ensem lagi jejaka cina malaysia yang memang lagi versatyle nuhh... Orang lelaki kat Jepun nie sama je macam dekat Malaysia, ada yang OK...ada yang TAK OK....macam dekat Korea, sekarang member ak Fazliana ada dekat sana, die cakap orang kat sana tak FRIENDLY....hammbek kauu...sama je kes dengan kat Jepun nih..memang x berapa frendly n most of them tak pandai berbahasa inggeris, kalau yang pandai pun just budak2 yang still belajar...tu pun payah nak cakap...so mana logiknya kalau minah sawan sorang ni nak bandingkan lelaki Malaysia dengan Lelaki KOREA???? Pernah ke Korea tak cik adik manis hoiii....

Antara FAKTA yang diberikan oleh minah ss (syok sendiri)


1: lelaki malaysia x romantis
Minah nie sedap hati mengutuk lelaki Malaysia x sopan n x pandai menghormati wanita macam lelaki Korea buat kat awek2 diorg...erkkk, duhai cik adik yang kne sawan ss "syok sendiri", ak ase la kann....ko ni dah terjebak sangat dgn drama korea nihh....ko ade pernah kaple ngan mamat korea ke??? Dgn mapley or mat nepal pon x pernah...xyah nk verangan sgt nak kaple ngan mat korea....*angkat kening senyum sinis...



2: lelaki malaysia x pandai bergaya
Lelaki korea pandai bergaya, x macam lelaki malaysia yang cuma pandai pakai seluar jeans n baju tshirt je....lelaki korea lebih versatyle, diorang lebih pandai bereksperimen dgn pakai eksesori mcm cekak rambut dekat kepala or seluar skinny yang bewarna warni.... Erkkkk, ape jadah semua nihhh, ak mmg xleh eksep tuduhan nih...sape kata lelaki malaysia x pandai berfesyen, please lahh....kitrg lelaki malaya ada taste tersendiri tau.... ape jadah bengong nak kitrg pakai cekak bagai...paling best, seluar skinny warna warni???? Owhhh, kulit kitrg ni sawo matang...kalau cerah pun x secerah korea pujaan awk tu,kalau kitrg pakai for sure dh mcm badut sarkas yg kne buang kerja...baju bulu2 nak pakai dekat Malaysia, gila apa tengah panas2 nk pakai mcm tu...ak suspek ada masalah mental gak la ko ni...siann siann...



3: lelaki Malaysia x beradap
Lelaki korea sentiasa beradap sopan dgn org keliling, sentiasa tunjuk hormat dengan tundukkan kepala diorg....lelaki malaysia sekadar salam2 je....xde nk tunduk2.... Yang ni paling cilaka, memang sah ko x pernah keluar negara...hoiii, itu namanya adat budaya, xyh nk tunjukkan kebanggangan yg kian teserlah...adehhh, memalukan sungguhh....

4: lelaki Malaysia kulit gelap, hidung kemik tak macam lelaki korea semua hensem
Kahkahkahhh....hambek kauu, sentap wooo penyataan ko nihh...ak risau je lelaki malaya semua boikot nak kaple ngan ko nanti...yelah, kitorang nie semua kulit sawo matang je...idung pun ORIGINAL tak wat bedah plastik...tak mampu la kami.,..cukuplaa syukur kepada Allah dengan apa yang ada...tak perlu la kami nak bedah sana sini sebab nak jd pujaan di hati awk...lagi pun kami nie ORIGINAL MADE FROM MALAYSIA...not PLASTIK....tettttttt

So amacam lelaki-lelaki di luar sana, korang rasa sesuatu tak dengan minah ni,,,semacam kan die nie, kot ye pun minat korea takkan la nak bandingkan sampai macam tu.....ak pun minat gak artis korea, comey2 semua...tapi aku tau gadis melayu yang terbaik...ada sopan budi bahasanya, tapi masalahnya sekarang makin ramai yang ss...erkkk, bukan semua...sebab member ak ramai yang sedar tu semua hanya LAKONAN SEMATA-MATA...diorang siap cakap lagi, nak mampus laa kalau ade lelaki SESWEET macam mamat drama KOREA nuhh...ahakkk.... Apa komen korang???? mana lebih baik...lelaki Korea atau Malaysia...LOLLL


Published with Blogger-droid v2.0.6

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...