Hujan dan Bantal

Assalamualaikum...

Semalam dekat timeline twitter penuh dengan perkataan HUJAN n ZZZZZ (tidur le teuwww)...owhh maiii, adakah bila Hujan je memang automatik kite nk tido??? Kat Jepun pun sama kehujanan....n lagi best kat sini memang sejuk tahap beku..tambah pulak hujan...so what should i do...owhh maii...tiap kali kalau dekat rumah, tenguk je bantal...maigadd, begitu mengiurkan...rasa cam die ajak reromen plak suh tidur...kire berhibernasi je banyak ak kat Jepun nihh...Keluar jalan just Sabtu Ahad je...hari lain kerja, malam pulak tenguk mood laa....

Malam td pun kehujanan but bezanya malam td, ak nak ketidura, ak habiskan masa berfutsal dengan staf2 tempat ak berpraktikal....boleh dikatakan diorang ni semua dah abang2 senior...ak ni je budak2 lagi..tenguk saiz kebuncitan perut pun boleh tau sape lagi mude...hahahaha...tretttt

Lupakan pasal futsal..now berbalik kepada soalan ak, apakah memang benar Hujan dan Bantal tidak dapat dipisahkan??? Tu semua takde siapa boleh jawab melainkan diri sendiri..kalau ditanya kat ak, ehemm ak memang suka hujan...sejuk nyaman jaa....but yg kurengnye kalau time raya...owhh maiii, please jgn ujan..habis baju sampin bagai kelenjunan...yg pompuan plak lg teruk...dengan kasut tinggi die terjunam masuk dalam lumpur...muahahahaa...sangat nice...naik kereta memang berselut semua...debushhh...say no to MUD...

Amacam hari nie...tempat korang sedang kehujanan atau sekadar mendung2 saja??? Dah mula rasa mengangtuk...owhh maii...Hujan dan Bantal...



Potpoepotpet : kaki tepeleot stil dedenyut...acane esok nk p kerja nihh...

Popular Posts