Aku Kembali Terkial-kial

Sunday, September 30, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Setelah beberapa ketika tak aktif menulis blog, nampaknya aku kembali terkial-kial and sedang mencari rentak kembali. Last aku update blog pun guna handphone je...n now bile ak on lappy n try usha website blogger...ok fine, interface sudah berubah...sob2...ak jadi macam....erkkkk WatDaF#$^ is going on????

Memang ak tak biasa dengan perubahan drastik nih...hufttt, kalau ak blogger tegar sepenuh masa insyaAllah ak dah bersedia, masalahnya sekarang ak nie blogger sambilan yang menulis kala senang jiwa jaaa...ahakkk, kala tak senang jiwa tu maksudnya aku banyak keja la tuhh....tak sempat nak menaip entry walaupun dalam kepala otak banyak je idea yang nak dituliskan...

Elok pulak ak tengah jalani latihan industri aka pratikal ni kan..memang banyak la story n idea2 entry yang nak aja aku tuliskan, tapi disebabkan banyak sangat kerja n bile balik je penat...hemmm, cam nie la jadinya...sangatlahh pemalas kan aku nihhh *jirus airrrr kat kepala...

Nampak gayanya ak terpaksa terima hakikat yang aku kena belajar berblogging ni dari awal balik...ikutkan hati nak je delete tros blog nie..tapi sayang plak..yelah banyak memori kat dalam blog ni...^^...ak mula buat blog time ak semester 1 dekat UUM..hahaha...time tu nerd2 je...n now ak dah pun jalani latihan pratikal...ataupun leh dikatakan dalam semester 7 suda...^^....

Tak ape lahh, setiap yang lama pasti akan bertukar yang baru kan, and setiap benda baru tu tak salah untuk dipelajari dan diterokai....Kalau nak diikutkan semua benda berubah setiap hari, sama la dengan diri kita pun..asalkan masuk tahun baru mesti nak buat azam baru kann , termasuklah aku nihh *aiiicehhh gedikk jee, azam x pernah jalan kot . Tiap benda baru akan ada kebaikan dan keburukan, n sebagai blogger yang suram2 macam ak nihh...memang terasa keburukannya bila ak nerd2 blerr xtau nak xplore cam ne lagi...ahakk, tapi insyaAllah dengan perangai gila2 suka xplore ak nihh...nanti lama2 pandai la kan...

Anyway anyhow...pada semua rakan pembaca dan blogger...korang suke ke dengan interface blog yang baru...emmm, kaler oren lagi...ekceli ak tak minat...sebab aku minat interface blogger yang lama...muahahhaa...xde la semua kaler oren jaa....sangat x berseri hokayyy

potpetpotpet : azam nak cari info wat repot, last2 ak p blogging...huftt..sgt hangat2 taik idong...erkk..ahahhaa

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...