Learning Japaness for praktikal

Sunday, July 08, 2012 Nizam Riadzi 3 Comments

Assalamualaikum...

Wokehh, ari isnin nie aku dah mule nak praktikal...wahh siyes berdebar nihh...baju ape nak dipakai pun still memilih lagi, nak pakai baju kebaya labuh ke, kebaya moden ke, kebaya nyonya keww...hahahaha...mohonnn.... (@ @) memang ak tingtong nihhh... dah la passport ak letak mne ak tak tau...duk cari satu bilik x jumpa...erkkk, ape kes dengan pasport plak kann??? nak pratikal pakai passport keww??? ahakzz...xde lahh...buat masa nie memang x gune, tp lagi 2 bulan insyaAllah gune sebab aku akan praktikal dekat jepun pulak..insyaAllah...^^...so, sambil2 ak duk cari2 pasprot nuhh...ak google2 lahh cara2 nak blajar bahasa jepun dengan cepat n mudah...n wallah ak jumpe n aku ase korang pun boleh try sambil2 hilangkan stress di kepala...^^


01. Yang pemarah – KEIJI CACIMAKI

02. Yang suka berjimat – SAYORI SUKAMURA

03. Yang bisu – KIETA TADASORA

04. Yang suka makan nasi – NANACHi KASIBANYA

05. Yang suka layan blues – APO NADIKATO 

06. Yang suka belajar – ASHIKO ULANGKAJI

07. Yang kerap bikin kacau – WAKASI HURUHARA

08. Yang sangat kedekut – MATIMATI TAMOKASI

09. Yang suka sangat tidur – ICHIBAN TIDOMATI

10. Yang suka mengintai – HINTAI AKOSUKA

11. Yang tua – TARAGIGI PADANMUKA

12. Yang kena tinggal bini – SUSAHATI BINILARI

13. Yang suka merempit – SAJA CARIMATI

14. Yang Lembab – AYUMI CIPUTBABI

15. Yang suka BERSUMPAH – SAIIFOOL BAUKARI

hahaha...amacam ilang sikit tak stress...tapi ak yang stress bile tengok no. 15 nuhh...yelah nama aku klu korg nak tau SAIFUL NIZAM...haiiyooo, gare2 kes mamat nie ak asyik2 kne bahan je kat sekolah...nak pulak time kes tu ak form 6...isu semasa memang cikgu2 suka la kan, bila sebut pasal kes nihh...mule mber2 bangang ak duk cakap... "ko ok tak saiful, duduk kat kerusi rasa pedih2 tak??? nak kuisyen???" cilanattt...hahaha....nak je ak hempok2 diorg time tuuu..sabar jelah...sadisss

potpetpotpet : kat jepun musim ape ekkk...kne beli baju vulu-vulu tak..^^

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...