A full Last Day with Lovely Bff

Sunday, July 08, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualikum...

Wahh...after hampir 2 minggu baru ak nak hupdate pasal mende nih...ish3...sangat malas this person aka AKU...ahahaha...ekceli ak tercari2 mne je ak campak pix nihh..yelah ari tu si Khairul terjah masuk bilik ak duk main nak sedut abis gambar dari lappy ak...so tercampak sekali dengan pix nie...susun la balik sikit2 kan...^^

Kali nie ak jejalan for the last time with Fadz, Nesia, Jue,n Khairul...kali nie kitrg pergi teman Nesia pergi Alor Setar tangok adik die lawan pancaragam antara sekolah..siyess syiokk...yang paling syiokk ape tau...kitrg pegi time sehari after CIK DAYANG balik...whahahaha....so, terasa sangat keamanan dan kemakmuran time dalam kereta...klu tak mesti ak ngan die duk berdebat je sepanjang perjalanan...yelah...bayangkan keamanan tu terasa sampai si Jue asyik2 terlena di buai mimpi jaa...

First location pergi kat stadium ape ntah...hahaha, yg pasti that is the place where the pancaragam team will bertanding...siyes, this is my first time tenguk itu pancaragam team berlawan secara depan2...b4 this tengok dekat tv je kan...n wallah this time, tq to Nesia sebab sudi gak ajak ak nie kan...sob2...


Gambar nie time diorg tengah buat practice baru...xde pe2 lagi...time nie org pun xde agi...kitrang sampai awal dlm jam 12 lebih laa...game mule plak nk dekat jam 3...perhhh, berasap pungkoq ak bertengek kat krusi stadium tuh...yang si Khairul plak duk kekejangan aje...haishh, nie ape kes ak tak tau....tercapik2 jalan..sian ak tengok...huhuhu...



Game dah mule...rasanya ade dalam 6 sekolah yang bertanding...time nie ak rasa macam nak lempang2 je sesiapa yang saje2 snap2 gune DSLR kat depan muke ak...choiii, tau la ak pakai kamera hp cikai2 jaa...nak zoom pun stakat zoom dekat gambar...siyes x puas...bile dah zoom masuk bloq gambaq pecah...sangat x smartphone...huhuhuhu...sabar jelah...snap2 pun nyorok2...sedey saya xde DSLR secanggih hawakkk...



Nie dah abis persembahan dah...diorg berkumpul kat luar sementara menunggu keputusan hakim aka juri2...time nie ak n Khairul duk cari tandas....siyes dah ujung2 je aku ase...nak tahan da x terdaya, nak ikat xde ape nk diikat dah...abis kasi potong org cakap...hahaha, so ak n Khairul kasi keliling satu stadium  jumpa tandas...yang kitrg jumpa just tandas biasa yang macam dah nak pecah tapi berkunci..yang best ape tau, tandas tu berkunci SOLEX lagi...ape ingat jamban tu buat daripada emas ape??? haiiyooo..nak je ak pancut kat tepi longkang memane time tu....hahaha


Da abis...ahakzz, kitrg terpaksa tunggu dalam sejam sementara nak blah dari lokasi nihh...sebab ape, sebab kereta kitrg kne block depan belakang kiri n kanan....siyes parking full...huhuhuh...kesabaran jelahh...Dapat je kluar, tros merengek2 cakap lapaq bagai n our luvly mummy aka FADZ tetibe leh plak tersemawa nak makan McD kat Aloq Star ke tak...hahahaa, dah macam orang ngantok disumbat nenen...lagi kemain la nak kan...kikikii...tapi masalahnya situasi pemilihan nak makan tu ambil masa dalam sejam jugak yang mana mummy tiri aka Nesia nak makan cha que tiau plak dahh....sorang nak itu, sorg nak ini...duk ronda2 la satu Aloq Star tu sampai ke petang...haishh, mementang ak dah last sem diorg nak suh tinjau2 jalan skali ape..hahaha...tp akhirnya kitrg ke...

bersambung....
potpetpotpet: hahaha...kemain aku....bersambung bagai....^^

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...