Perlis escape : Chillax wit BFF n Seniorita...

Friday, June 08, 2012 Nizam Riadzi 1 Comments

Assalamualaikum...


wahahahaha....sangat kuajaqnya aku bile setepek pix aku memule skali kan....lalalalaa....nampak tak muke aku tuhh, muke ilang tension ya amat amat...y, sebab ari nie exam ak da abis...hahaha, ekceli bukan abis tros...just ade gap la seminggu xde exam...so selepas 3 malam berturut2 x tido lena....pas nie leh la kembali normal sikit...hidup seperti sedia kala...^^

Macam ak ckp td, tadi petang ak exam paper Kaedah Penyelidikan, emmm...leh tahan la soalan die...just harap lulus je...x harap lelebih pon...^^. Abis je exam tadi, tros menapak pegi kafe n mamam sepuasnya..wahhaha....abis layan plak cite cartoon n tetibe my lalink aka bff aku Dayang call me...

"oitt saiful, jom kluar pegi kangar nak...pegi jalan-jalan dengan member lain "

Aku...hufttt, pantang ajak jalan...ikut je...ahahaha...dan dengan yakinnye mengojeskan diri yg tersedia gojes nih...lebih kurang after maghrib kitrg gerak ke perlis...x jadi p Kangar, sebab tenguk jam da cam x sempat..yelah kne balik b4 jam 12 kan...kitorang nie jenis keturunan cinderella...kne balik awal...hufttt....so, ubah plan n tros ke Arau seperti yang dicadangkan Dayang. Yang join Perlis escape nih bff ak cam Khairul, Dayang, Fadz n SENIORita kita Kak Aisyah.... Kak Aisyah nie datang UUM sebab nak anta report, die da abis study pong...tinggal tunggu orang masuk minang je tuh...heww hewww  ~(^ 0 ^)~

Tempat pertama kitrang serbu...ehemm...hari hujan, malam pulak tu...sejuk2 begitu kekompomlah perut lapaq kan...so kitrg MAKAN DULU...^^

sesi memilih menu...serahkan pd yg pakar
 so....sementara duk tunggu menu yang diorder mai kat kitrang...so pe agi, cam biasa la kan...hahaha...mohon paham...sesi bergambar la yunk oiii....

fadz with her beloved sista kak aisyah...our senior...


aku wit dayang

with khairul pulak

dan....lepas lebih kurang 20 minit kemudian...makanan pun sampai...menu biasa2 je...


ahahhaa....nampak tak model kite tuhh, sangat xcited kan...aummm aummm....menu kitrang just biasa2 je...nasi putih, teloq dadaq, tom yam campuq n kangkung blacan....settel....air plak air bandung, laici n milo ais...emmm, dap sungguh...almaklom lahh, perot lapo...^^...tapi kan, part yang paling best kan...semua makanan yang ehem2 sedap nih telah ditaja dengan murah hatinya oleh seniorita kitrang KAK AISYAH in da house...fuhh, x sia2 Kak Aisyah ikut kan.... *walaupun kereta cam berat...opsss...hahahahaha

Perut suda kenyang semua...kitrg terus pegi kat kedai sebelah...emm, kedai ape jerkk yang ade, aku nampak kedai game...uhhff....n si Dayang ajak kitrg masuk satu kedai nihh....perhh seram, lokasi macam....rrrr, tidak aku masih teruna...whahahahaa....n masuk sana terus....ouchhhh....its KAROK time...^^

nampak tak CAHAYA NUR kat blakang aku tuh...hahaha
So, tempat tu nampak cam best....kite ok laa kan, but awat ramai sangat orang..siap kne tunggu turn bagai...huftt...ini yang menyebabkan kami terpaksa menunggu selama 10 minit...dan dalam masa tu jugak, kami semua terpaksa...emmm, terpaksa ye...bukan sengaja....

terpaksa berposing dulu ~(^ 0 ^)~
see, nampak tak muke terpaksa kitorang....kan...sedey....but bile dapat masuk je bilik karok tuhh...hahaha, semua teros tangkap feeling...try2 jadi ape orang cakap "VOKAL BUKAN SEKADAR RUPA" sangat...tapi ape kan daya, kitrag semua kachak vergaya dan jelitas mengodas...hahahaha

3 dara pinggitan yang feeling2 sangat...
kitrang semua MENYUMBANGKAN lagu, aku nyanyi lagu ape je tah...tapi yang aku ingat ade la lagu TENDA BIRU, SEKADAR DI PINGGIRAN, MADAH BERHELAH n INTIFADA...whahahaha...INTIFADA DIULANG YE...^^....potpetpotpett lalak lalak bagai, abis je tros ambik kreta balik UUM...ingat ye, kitrg nie keturunan Cinderella....hahaha.... but tak lupe nak cite nih...si Fadz b4 kitrg nak naik kreta nak balik nih, boleh dengan selamba n kompiden je die tegur minah mane tah kat dalam kepsi....die ingat member die yang duk kat Perlis, skali SALAH ORANG...haiyooo, sangat kemaluan di situ...aku n lelain pun leh plak ngendap, nampak sangat macam kitrg skali geng ngan Fadz nak  tanya minah tu..aduii segan jaa...hahahaha...abis kes tu, tros shoot balik UUM...

sebelum bersurai haruslah berposing AGAIN...





OK done possing tros shoot balik dpp n gegolek kat bilik...^^...btw, tq again to all my bff dayang, krol, fadz n for sure my senior kak aisyah cause berjaya membantu aku menghilangkan stress kat pala nihh...mmg abis ilang sakit pale semua...but yang pasti memang best...escape yang x dirancang...^^....tq again..

potpetpotpet : lupe nak cakap, kak aisyah blanje KAROK jugak tau...makasih...^^

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...