Part 2 - Last Chillax With UUM BFF : Karok n Pasar Malam

Monday, June 18, 2012 Nizam Riadzi 1 Comments

Assalamualaikum...

Wokehh, nie sambungan ak n bff rerayap last time kat jitra, mne yg nak bace PART 1 tengok sini...

OK...as i story b4, after makan je...kitrg terus shoot pegi Aneka Mall...this place memang sangat famous utk student UUM after C-MART at Chanloon...the Kota Keriangan...^^. In here, boleh la tengok wayang cause kat C-MART blom ade lg kemudahan cam nie...stakat karok n bowling..ade dah...

sempat lagiii...depan pintu pun menjadi woiii

pompuan biasa la...but krol pun nampak xcited di situ...hahaha

tunggu pompuan memang penat klu diorg shoping

aku takde sebab ak phtographer...yg dayang pendek xnmpk kat blakang

time movie nie kluar kitrg semua da balik dahh

semua pun nak inteprem...here jue the spoill movie bilboard

tadi jue, nie dayang pulak..aishhh
So, bile da letih pusing sana sini takde tujuan...kitrg pun menyumbangkanlah suara kejap...yang terakhir kali jugak...pas nie xde dah woii...

testing suara for the last time ^^

penuh penghayatan walaupun Ida malu2 meow..hahaha
Time nak bla tu kan, aku ngan Jue block pintu keluar bilik karok sebab kitrg nak buat sedikit ucapan terakhir...Mule la mood touching2 da stat...but x brape sgt laa..kejap je, sebab agak panas dan x selesa...terus shoot keluar...hahahaha...baru nak nenagis...x jadi plok...sadisss

nie curi2 bergambar nihh..mne boleh bergambar senanye...kikikii

dayang dengan ida...comel je patung tuu..klu dpt sedapp

nampak comel je kan aku kat situ...ahhahaha...sekian..k bye

Habis karok, plan terus nak balik...but lucky for me and Jue, as last sem student...ade pulak pasar malam nye haaa...last aku datang pasar malam kat jitra rasanya waktu sem satu dulu...whahahaha, time tu aku buat video...then xde mai dah...yelah, ari ahad aku ade kelas kot...time bile je nak datang jitra pegi pasar malam kan...


masing-masing pakat betul tudung bile ak angkat hp...nak bergambar aje

pon bolehh....hentam laaa

like-like model pasaraya C-MART pulak kan..hahahaha

Ida si pengsabotaj, sian Jue duk kemain posing x menjadi

Bergaya macam nak pegi PAVI...ahhahaha

ciom duit...giler kauu...baru 2 inggit...hahaha, ak minom air klapa..dap oo

durian kat tepi tu sangat mengoda, kalau naik kereta mau ak balun beli sebonet

sementara duk tunggu LIMOSIN MARA kitrg sampai

kalau rajin...sila zoom cincin si dayang tu...kemain BESAR ...mampoihh

semua nie berlaku tepi jalan je wehhh

ole2 untuk bff aku....nie je yang termampu...simpan sebagai kenangan na...tq guys
Kitrg tunggu bas nak dekat sejam lebih jugak laa...naik kematu n lenggoh kaki aku nih.....sian kat bebudak nie..da la esoknye exam...bas plak lambat...huhuhu...sorry ya nyusah korang join plak...n again tq sebab sudi jadi sebahagian dari memori terakhir chillax nie...^^...pe2 pun aku minta maaf sesangat if ade yang x betul ke ape...n korang memang best....

Setiap pertemuan pasti ada perpisahan....sob3 (aiicehh ayat plagiat)...walaupun lepas ni kite semua masing2 buat hal sendiri..ade kerjaya n keluarga sendiri..tp memori nie akan terus kekal selagi diri nie tak nyanyok...ape2 pun aku doakan semoga kite semua akan terus terjalin ukhwah persahabatan dan terus kekal menjadi sahabat...walaupun x dekat, tapi FACEBOOK n TWITTER kan ade...^^..pe2 masalah leh je reroger...nak ngadu laki lari ka, bini lari kaa..hahahaha...wokeh bebehh...luv u my sweet BFF...

potpetpotpet : malam nie dayang balik dulu...then ida, then...sobsobb

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...