Part 1 - Last Chillax With UUM BFF : PIZZA HUT

Monday, June 18, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Its 5 lebih sudah, but the cuaca totally hot like nak kering abis my kulit....huhuhu...but lucky us, semalam the cuaca was not like this...maybe Allah kasi can kot untuk kitrg keluar jejalan as UUM Frenz for the last time (aku sem nie final sem...huhuhu).

Actually, semalam aku tak mau kacau diorg nie...yelah sebab hari nie diorg exam...my bff semua pun exam ari but...aku x kira, my hajat mau belanja diorg makan b4 ak blah...yelah, bila lagi kan...nak pulak my lalink si Dayang tu mau balik hari nie....huhuhu

Semalam dalam jam 1230 tu da pakat gerak....in da morning b4 that, gigih ak wassap sorg2...hope sangat la diorg nak join kan...Alhamdulillah, diorg join..klu x, sentap ak..hahahaha....xde lah...tp touching jugak...x kire...kikikii...

Aku bawak diorg makan pizza hut kat jitra, yang join Dayang, Jue, Ida, Khairul, Fadz n Fieza...yang si Fadz n Fieza  ni dari rumah mak angkat diorg tau..sanggup sudi datang jugak..tq girls...^^...n  dalam reramai nie, just ak, jue n fadz je yg xde exam ari nie...yang lain semua ade exam...si Khairul siap bace note kat hp die lah..hahha....xpe, once again aku cakap TERIMA KASIH SANGAT....


Aku tak sempat nak snap menu, terus si pelayan hambek..cisss...xpelah...ak shared pix2 menunye aje k...

roti bawang putih wit sup cendawan

favourite choise (ade peha ayam, kentang, n mende tah...sedap yumyumm)

nie aku punye, lasagna...terasa cair di dalam mulut...hahaha

pan pizza... ambik dua, satu supreem n satu lagi chicken ape ntah..hahaha...sory info x lengkap

nie plak si jue punye, nasi bakar with NTAH...hahahaha
huewww....tengok balik gambaq2 nie time nihh...aduiii, memang jadi lapar balik akuhh...semalam kemain rasa x muat da perot nihh...time makan2 tu kan...sempat la gegosip cam biasa n yang paling best, masing2 nk tunjuk bakat jd juri master cheff la plokk...asalkan ngap je dalam mulut, mule bagi komen...cukup garing laa...cair di dalam mulut la, kurang itu ini laa...sangat xleh blaa semua...

sementara nk tunggu makanan sampai...
almaklom lapo, sudu pun menjadi...

minta maaf untuk mata Krol yg steam tuh...die tak sabar tu..lapaq

ida langsung x pandang kamera, si dayang sempat la cover air lioq kan

sesi aummm aummm...yummyummm woii

bersama peminat Krol n Fiza..kikikii

prasan tak yang fiza nampak mcm stress, si fadz lama beno nak potong pizza nye

Aummm...akhirnyaaa

rasanya nie pix last kitrg mcm nie kat pizza hut...huhuhu

the daras pingitan...

again diorg...time nie si fadz tu memula cakap tak mau bergambar dah...letih katanya, yang lelain still pakat posing lagi...sekali time aku nak snap tu....shufff...muncul...siap buat peace lagi..hahaha...baguih sungguh

Aku n krol...baju kitrg lebih kurang sama woii..but ini kebetulan..
memang kenyang abis laa...siap ade balance lagi..yang balance tu saja nak bungkus utk member yang x jadi join...ade exam katanya...tak pa..nasib yang lain nie mau join walaupun ade exam jugak..hahaha...aku takda exam...so relex la....weiii...^^

Da kenyang semua....kitrg semua nak balik , but tetibe si dayang hajak p Aneka Mall aka Jitra Mall...so pe lagi, pakat pegi sana la..yelah last time kan...ok yang kali nie si Fadz n Fiza tak dapat join sebab diorg kena balik...hahahaha....sian Fadz...tapi apekan daya...demi Fiza kan..kikikiii...anyway, tq again cause sudi join...walaupun korang ade exam bagai...still mau join...

potpetpotpet : after this...the Aneka Mall version , chillax part two

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...