Ohh My English

Tuesday, June 26, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Rehat sebentar bersama Kitkat...tapi kitkat nye xdop...so layan blog sat...Ohh My English...sejak2 estlo TVIQ buat cite Ohh My English, kemain ramai pulak yang mule menunjukkan bertapa choiinya bahasa itu..hahaha..well, what can we say...its Universal Language...hemmm...sedey2...if zaman Melayu Melaka dulu, mau bahasa Melayu yang jadi bahasa Lingua Franca kan...

And here, just now I saw this hilarious picture from facebook...


Ohh My English...thats totally LOLLL...how come this can be happen...I hope this just for humor laa...if true memang LOLL...ahhahaha...

Lucky us Malaysian, most of Malaysian suda pandai cakap omputih walaupun still Ohh My English...Just like me, aku ingat lagi bila time skolah je, tapi subjek omputih nie...abih kecut teloq wa cakap lu...asyik2 nama ak je jadi peberet cikgu2 omputih nihh...duk suh betulkan ayat PAST TENT la, PRESENT TENT laaa...time tu nak je aku cakap HADE KU KESAH dah PAST ke, PRESENT ke...hahaha...but at last now baru ku tahu pentingnya ia walaupun OWHH MY ENGLISH...^^

For me, as Malaysian we all have extra creadit org cakap...Y, yelah...kite kan hidup berbilang bangsa n kaum...so usually if we not Talk in Bahasa we will using thins OHH MY ENGLISH style kan...so, sikit2 pun jadilah dari langsung x tau ape...lucky Malaysian...luv ittt...^^

potpetpotpet : I Believe our PM not OHH MY ENGLISH RITE??? erkkk..rasanyaaa

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...