Jeles tengok meow seksi niehh

Thursday, June 07, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...


nah....hambek kauu.... nasib aku dah terbiasa bagi salam sebelum mulakan entry, klu tak bertapa nampaknya kejelesan aku pada meow sekoq nih....siyess jeless...tengok lahh post die tuhh, sangat-sangat berlagak bagus...hufttt, kau hingat kau syantek ye meow...aishhh...posing relex santai kemain....hufttt.........

ok fine, korang mesti cakap "ape motip si nizam nih nak jejelez ngan meow gemok tuh, da abis idea nak nulis le tuhh"....erkkk....senanye ade motip die.... dari gambar meow montok yang gemuk lagi menyeksikan nih....jelas lagi menjeleskan meow nih sedang berposing gaya relex sambil menikmati pemandangan petang tanpa perlu memikirkan sebarang masalah ekonomi dunia...Dedaun yang berguguran pun seakan menari-nari menemani masa relexnya itu....dan aku di sini, ketika dan saat ini...yang mana sedang menaip ini...yang mana korang baca entry ini aku yang tulis.....aku....emmm, ak...uhukkkk.....AKU NGANTOK WOIIII (motif nk bg tau ngantuk je ^^)

Dah masuk hari ke tiga aku bertempur sesorg untuk exam nih....first exam petang, semalam pagi n hari nie once again petang....n seperti kebiasaan aku terpaksa merabakkan mata yang ayu lagi cantek bak inneshine tuhh..... Demi masa depan ku, aku perjuangkan jua...ari nie exam paper Kajian Penyelidikan yang mana kalau nak tau, sepanjang sem nie aku masuk kelas tu ade la x sampai 5 kali...whahahahaa....so boring u know...aku nie jenis malas nk blajar bende yang aku dah tau (kemain lagak ayat...) so mule la menghibernasikan diri secomel-comelnye kat bilik dediam....but disebabkan itu jugak, ak telah merobak-robakkan mata ini dengan mengstudy sesedap mungkin...Puas giler kata kau....but again....JELES TENGOK MEOW SEKSI NIEHH!!!

potpetpotpet : doakan ak semoga otak jalan ngan lancar sat g....muahh muahh 

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...