Internet yang penuh dengan penyeksaan

Friday, June 29, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Dah 2 hari duduk rumah n 2 hari nie jugak ak berdepan dengan kelembapan perkhidmatan internet UNIFI, n DIGI yang maha LEMBAB lagi MENYAKITKAN HATI.....serius aku cakap, line SERINDIT UUM yang cikai2 tu lebih menenangkan hati sebab walau SELEMBAB mane pun ia, still FREE dari yang berbayar BERATUS bulanan...tapi tahap kelembapan die terlampaulah perlahan....haiyooo...

Ari nie kire dah 2 hari ak sekadar on9 facebook yang tak berapa facebook, twitter yang x berapa twitter...sebab ape, yelah bayangkan ak nak send tweet pun satu tweet ambik masa 1 minit...TERLAMPAULAH UNIFI...ape nak jadi nihh...aku duduk kat kawasan bandar kot...kalau kat Utan sintok pon laju, inikan pulak bandar...bayaran bulanan beratus pulak tu...(T T), serius memang kecewa n sakit ati dgn perkhidmatan internet Malaysia nihh..tahap kelembapan melampau....

Kalau time promosi bukan main cakap WE NO1 MALAYSIAN COVERAGE bagai...cam DIGI, KU BERSAMAMU...even dalam hutan...nie aku kat umah tengah bandar nie??? ape kes....LOLLL se LOLL LOLLLnyaa...

potpetpotpet : SABAR jelahhh....da la ak nk kna siapkan tempahan website...hufttt....mati kalau macam nie 


You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...