BFF Brday: Nesia Perisa yang makin Tua

Monday, June 18, 2012 Nizam Riadzi 1 Comments

Assalamualaikum...


Hambik kau lilin ngan Happy Brday punye batang nuh...erkkk, ak tak tau nak panggil ape...^^. Ok, pada tanggal 11. June. 2012 yang lalu....ahakzz, ayat xleh blaa..suda2 biasa2 kan saja...wokeh, cam ak cakap td..pada tarikh tu adalah tarikh berday bff aku...nama minah nie Nesia Perrisa...dia da berumur 22 tahun, masing single, berat dlm TETTTTT...hahahahaa...mne leh g tau, mampos aku kne pelangkong kang...^^

So, acara hari tu berlangsung tanpa dirancang pun... After subuh, ak duk golek2 kat katil nuhh, tetibe my gegirls duk wassap me "Yunk, tengahari pegi mana2 tak...turun cafe, sambut brday nesia"... Ok, begitu la kisahnye...hahaha, nak dijadikan crite, malam tu memang ak x tido langsung..so time brday tu mata ak da macam stemmm jerkk...aumm aummm...


muke xleh bla je kan...duk usha2 org lain le tuh...xde ke yg nak bawak hadiah ke ape kan...hahaha, sorry ness, nie je yg termampu...tp dari aku dah lengkapkan adiah ak bagi..full package tu...^^


macam happy anniversary plak ak tengok pix ni..hahaha, yang berkot itam tu our pengetua... die pun join...^^

sesi memotong kek...n semua nie ditaja cik Dayang...makasih dayang

Aku dengan Nessia n Dayang yang vougehh

Anep, Krol, Nesia n Aku....emm, ak x brape suke pix nie sebab my pipi nampak cubby semacam..pe kess???
So, da makan2 terus balik la kan...hahaha...xde acara prank ape pun yelah sebab xde persediaan lengkap...if bagi tau seminggu awal, abis boxer budak blok A (BLOK LELAKI) aku suruh diorg rendam n peram seminggu....air die kasi mandi bunge si Nessia Perrisa kite nih...hahaha...anyway, HB girls...suda tua kau, nanti2 jangan la lupe kitrg walaupun aku ase amatlah susah nak jumpe dah pas nie....^^

potpetpotpet : cube teka berat die berapa??? kahkahkahh...mati aku pas nie...^^

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...