"SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012"

Thursday, May 24, 2012 Nizam Riadzi 2 Comments

Assalamualaikum...

Hamboii, kemain dah pandai nk jejoin segmen blogger-blogger plak ak nie kan...nak2 plak time2 org ngah busy2 ngan asgmnt bagai nihh...Aku pun baru balik klas nie, baru abis kuiz...Lolll, penat d badanterasa lagi nihh, perut pun lapa semacam, but cafe full so lepak lab luhh gegoogle pe yang patot...

Tengah sesedap bace online news, tetibe jemari nihh gatai je naip BLOGGER...dushhh, sje gatai nk naip entry le tuhh....but, Untunglaaa ak buka plak kan, tetibe je Abam Naser nih duk wat segmen...k la tuhh, ak pon da lama x jejoin segmen..yelah, stop 3 bulan kan dr blogging....now da terkial2 nk menaip balik...sadiss...

Nah, bg korang yg nk join gak...tiru ayat copy paste ni...

Cara nak join:

1.  Buat satu entry, copy gambar header saya kat atas dan paste kat entry korang tu. Jangan lupa linkkan ke post ini.


 cam nie la kut gamaknye...hewwheww

2.  Salin tajuk ini, "SEGMEN NASZ : BLOGLIST NASZ JUN 2012"
   ~aku bukan aje salin, siap copy paste letak kat tajuk : gaye malas kemain~

3.  Letakkan link blog saya ini kat bloglist korang. (http://www.mohdnaser.com). Kalau sudi.

4.  Publishkan entry korang dan letakkan link kat ruang kat bawah ye?

Itu saja. Korang nak follow saya atau tidak, itu terpulanglah kepada korang.
   ~ suda lama follow la bro~

Segmen ini saya buka sehingga 26hb Mei 2012 jam 11.00 malam.
  ~ ari nie 25 kan, so sempat agi...^^~


Ok, tu aje kejenye...mudah simple ringkas dan mutakhir...ahahhaa...kemain woiii...k2, dah2...ak nk p melantakkan diri..kang x pepasal ak kebuluran depan komputer usang nihh....hufttt...btw, pada kekorang...sila2 la join segmen nihh..n sila2 follow saya.... #TETIBE

P/S: Malam td ak tido after subuh (malam ke tuh???), 3 asgmnt siap woii ^^

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...