Entry sebelum berbuka ^^

Tuesday, May 22, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

tik tok tik tokk...perhhh, rajin pulak ak perati jam ari nie...jap2picit button hanphone sebab nk tguk time kul brape dah..ahakzz...ari nie ak si rambut karat nie puasa sunat...erkkk, kalau ade yang tak tau asal tetibe baik plak mengatal ak puasa sunat nie..meh selak2 bace entry nie dulu yerkk...^^

pada yang berpuasa jugak tu...selamat berbuka ye jap lagi...ehem2, makan ingat2 kite jugak..btw, hari nie ak xde buat ape sangat...ari nie ade taklimat praktikal (saye nie da nak pratikal ) bace sini pulak. So, kire ari nie xde la letih mne pon....nk kate tergode ngan makanan pun xde...x pegi kafe pon, haus pun x, cuaca ari nie baik2 je...^^...Alhamdulillah...

tapi kan, perasaan puasa time bukan bulan pose nie lain sikit....kalau bulan pose tengok jam kul 5 dah siap list nk beli ape kat bazar ramadhan kan...but this time..erkk, xde perasaan..hahaha, yelah sebab xde pe pong...bazar mne ade time2 bulan rejab nihh....

k r wehh, jam da nak dekat2 nih..nk p cari air dulu..^^...btw, once again..selamat berbuka ye kekorg yg berpuasa...

p/s: pas nie ANTARA AKU DAN MEREKA akan hadir...tunggu...^^

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...