Dimana Jiwa Dan Raga

Tuesday, May 08, 2012 Nizam Riadzi 0 Comments

Assalamualaikum...

Subahanallah, memang dah lama rupanya aku x update blog nie kan...sampaikan nk login tadi pon boleh terlupa password bagai...haishh...

Ape je yang aku buat dah lama x update blog nih..emmm, actually ak agak busy sebagai seorang final sem student...so semua kerja memang agak serabut sikit..Boleh dikatakan memang serabut la gaya kerja ak sem nih, kelas byk kali terSKIP...n then asgmnt dpt plak yang pepelik..aishh, azam final sem memang lain wehh...

So...kesimpulannya nak update blog memang tak terupdate la...kalau ak update pun buat korang annoy je..yelah mesti aku carutan je lebih...kalau x caya usha twitter ak..mesti ade je update ak 24/7...hahaha...ak skarang memang kaki twitter..dr dulu lagi dah senanye, but sejak sem last nie makin kerap plak ak bermikroblog kat situ...^^

InsyaAllah pas nie ak try update blog ak kalau ada kesempatan la kan....lappy ak pun tengah x betul tu...x boleh nk connect dengan internet plak..aishh, sabar jelah....nak balik umah ambik lappy baru rasa mcm tak sempat plak..ade je projek nk kne buat kan..so, kesimpulannya bersabar jelah untuk 3 minggu terakhir nih..pas nie exam...huhuhuuu...pada kengkawan semua..doakan ak lepas sem akhir nie dengan best ya...xmau la doa ak xtend bagai..ramai sangat dah doa mende tu, jahat giler diorg, sadis wooo.....(T T)...

Ok, sampai sini dulu...pe2 kes lain kali story mory lagi...itu pun kalau korg sudi dengar ape ak crite kat sini la....^^

p/s: terima kasih sebab still sudi singgah kat blog usang nie ya...Assalam

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...