Debaran Kian Terasa, Saatnya Kini Tiba

Saturday, May 19, 2012 Nizam Riadzi 2 Comments

Assalamualaikum...


Glupp....sedap x sedar (bukan pengsan atau tidur2 ayam) dah nak abis ak study kat UUM tercinta nihh...kire adelah dalam sebulan je cam tu...ataupun 4 minggu aka 30 hari lebih kurang...ehemm...LOLL, its mean Debaran Kian Terasa, Saatnya Kini Tiba..Kemuncak Exam Final UUM bakal berlangsung...woooooo..terbaeklah, dalam otak ak sekarang nie ekceli KOSONG (lagu najwa letip pun berputar)... (T T)"

Apakah yang bakal terjadi nanti...owhh tidakk, debaq kemain dalam hati...tapi hemmm, layan movie non-stop..ahahha, asgmnt ak pon kemain bersepah....memang rush hour giler lah hujung minggu nih (konon...padahal baru balik karok dengan member ^^)...

Kalau nak diikutkan, secara purata asgmnt ak ade lebih kurang 3 je lagi, kuiz ade 3 jugak n yang lelain tu xde pe sangat dah...just nak study bebodo jelah kan...xyah nk study gegiler dah asenye...insyaAllah dah cover abis dah pong... ^^, so now ekceli xde nk busy mne pong....just serabut nk siapkan asgmnt je...

Hemmm...now ak baru tau perasaan budak2 sem last...lain macam sikit ase die..asal p memane je mesti akan terdetik kat pale otak nie "hemmm...sem depan ak xde dah, dah xleh mai sini" LOLLL...wajib ade lah ayat tu kat dalam otak...but ok la, xmau la sebab nk p tempat sama kne extent...goshhh, mintak simpang...

Pas nie ak sebagai budak Business akan berangkat kaki untuk jalani latihan industri aka praktikal plak...^^...debaq pun terasa gak yang tu...pas nie asenye no more klas yg beboring or asgmnt yang menyerabutkan (but im sure i will miss all this stuft...huhuu)

Pas nie gak xde dah ak nak nganjing member2 4 taun ak...kire diorg dah aman da lahh...slalu ak je yang wat jahat kat diorg, so sem depan asenye xdenye ak disisi (ayat kemain gramatis..ahahaha) aman la sikit hari2 diorg, xde la nak melayan otak gegiler ak nie je kan....^^

Btw, pada semua kengkawan ak...x kire lah yang da nak abis ke, or blom or yg terpakse extent...hope debaran exam kali nie kite semua dapat buat yang terbaek la kan...n ak sendiri hope exam kali nie ak dapat la dekan yang terakhir kalinye...well, sijil dekan baru lawa kot....yang lama punye buruk... (x adil sungguh...time ak dapat buruk, time dak baru dapat lawa)...

Ape2 pon, once again ak nak ucap selamat menghadapi hari2 terakhir i mean minggu2 akhir la...siapkan asgmnt lelaju n then kite pakat2 hadapi exam dengan redha yerkk...hahahaha....wokeh...semoge sukses jelah woii...sekian dari ak...Blubblub Nizam

p/s: lepas nie ak ase da boleh tulis basal ANTARA AKU DAN MEREKA...^^...tgu naa

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...