Kau punye ENTRY tak sama dengan....Bebulu je akuhhh

Wednesday, November 30, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                                      Assalamualaikum...

Ehemm ehemm, dah lama tak buat entry cubit2 manja nihh..hahaha, nak kasi hati yang mule lagak retis kasi terjaga sikit, jangan nak terbuai di lamunan sangat...ehhh, apekah???...

Wokeh, ini sebenarnya entry annoying from aku yang jahat...Y? Sebab tadi terbace la satu blog nihh...ok, entry die biasa je, dah selalu sangat bace entry2 macam tu kat blog bro BEN, but myb die kasi ubah suai n ade la sikit plagiat di sana..hahaa, blogger biasa laa..kekadang plagiat tu harus, but asenye biarla gune sistem APA sikit..erkk, i mean ade penghargaan dr mane copy kan..tettt...

Ok, nie bukan pasal kes plagiat, nie pasal kes..I Follow U, U Follow Me...tettt, mesti ramai blogger dah terbiasa dengan ayat nie kan..chaittt...siyes kekadang nyampah gak..but kekadang kalau diorg letak link, bce balik best gak..tenguk keadaan la...Alkisah nak dijadikan cite, si dia nie buat entry baru jap tadi pasal follower, tajuk die "Kenapa perlu taksub kejar follower" erkkk, macam tu la lebih kurang..hahaha, malas pulak nak tengok balik..line kat yuyuem nie lembss sikit...dushhh...

Ok, entry die siyes aku suke..yelah..memang agak biasa kan ramai sangat blogger baru yang suke sangat kejar follower..aku dulu pun terjoin jugak, but kejap jelah ....sebab ape tau, I follow dia, dia x pernah follow2 i, tak pon I follow die, die follow i, minggu depan die unfollow..konon2 lagak retis ramai follower..wahahaha..chaittt, ini kes lagak diva sangat dah nihh....

Ok, back to da topic, the problem sekarang nie bukan pasal entry plagiat yang digunakan...but masalah die, tajuk n entry die sangat tak sesuai bile sejam sebelum tu die buat event dekat fb and invite semua member2 blogger yang lain untuk "I FOLLOW U, U FOLLOW I, makacehhh"...What da fishh betoii..hahahaha....siyes cakap x supe bikin...

Entry terbaek cakap y duk taksub kejar follower bagai, last2 die awal2 lagi dah buat benda tu, siap buat event suh follow blog lagi...aiiyaakkkk, kemaluan akuhh...#janganmelucah. Aku ase die nie agak pelupa kot...duk sedap2 plagiat entry orang, terlupe b4 that buat event yang bertentangan dengan entry yang nak dikeluarkan...owhh tidakk..siyes kemaluan....whahahahaa.....

Aku bajet nak print skrin, but bile pikir balik...aishh, xyah la nak xcited aibkan orang sangat..dah la header die terpampang sejebik muke dengan speak mata agogo nuhh, hahaha..kang tak pasal2 kemaluan lagi..dah masuk majalah mangga...or jd treading kat twitter...tettttt

Tak kisah lahh, but im sory pada si dia yang terasa, bukan ape sayang oiii, nie cume cubit2 manje je...hahaha, orang cakap kekadang kene cubit sikit kasi sedar, if not..abis laaaa...sampai bile pun ko x sedar n terus wat bende2 yang memalukan, x pasal2 ko jugak meretis sendirian...

p/s: aku sarankan kau dengar lagu #BeribuSesalan...whahahahaha

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...