Semua pun nak SkemaPhone...

Wednesday, October 12, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                             Assalamualaikum...

Wuit2....skali lagi...rindu aku tak....cakap la rindu walaupun malu2...blushing2 gitu...hahaha....*pengsan!!!. Wokeehhh....pe cite malam nihh....ehem2, nie actually story lama aku...da berkurun sebenarnya..pending siot sebab berokband tak berbayar time tu..hahaha....n boleh la ak klasifikasikan sebagai entry picisan yg xleh blaaa....(T T).

Kalau korang yg terajin bebenor nak bce story ak dedulu la kan...mesti korang tau dedulu ak ngidam nak henpon ape....ahakzz...^^...story gedik sini

wallahh...hambek kau sejebik....^^

Alhamdulillah....berkat sabo tunggu ...akhirnya dapat la jugak SE XPERIA PLAY nihh...^^, tu pon dapat free tau..hahaha...erkkk, kompius cam ne leh dpt free, cam nie citenye....dedulu aku nie dak dekan la kann....so time first dekan mak ak cakap klu dpt second time dekan akan bg pe je ak nak...then ak cakap le, x nak lebih...doa mak pun cukup...*tetttt...TIPU LEBIHH...hahahaha.... Ok, yang tu xyah mintak pun mak mmg akan doakan...korang pun sama gak, x caye tny mak cepat....^^

Aku mintak hp jerkk...nak mintak krete dah ade, nak mintak moto x minat...mintak la hp...yelah hp ak da barai siott...ak skali gune barang memang lama...selagi x barai betoi2 selagi tu ak x tukar..hahaha....so, sape jadi bini aku nanti untung laa....*erkkk...ade kaitan tak???

                           

                          







So now...ak da tayang sikit pix yg baru je ambik gune camera samsung galaxy tab 10inch nihh...kikikiii....*riak takbur itu amalan setan....ingat...huhuhuhu....

Kalau bebudak UUM yg bace nie kompom cakap....HP da tahap barai baru nak post kat blog...hahahaa....well, BLOG AKU, BUKAN BLOG BAPAK KAU.....*macam pernah dengar nama itu, tapi di mana ya??? Bukan ape, ak tengok ramai pulak hupdate story pasal hp diorg, duk tayang2...amboii..kemain bangge yerkk mike2 semua...teman bese2 jerkk....xde rasa ape ponn...cume ketagih nak twit tu makin menjadi2 la pulak..hahaha...android la katekan...SkemaPhone gitu...kikikii...

Sebagai pengguna, aku puas hati sebab die punya gambar sgt2 terbaek...snap pix pun cantik sebab die gune Bravia engine picture, then movement pun terbaek..mmg puas hati...tapi satu jerkk..kamera xleh zoom...cam wadafak kejap.....TAPI...xpe2, dengan adanya aplikasi android..anda boleh mendownload jerk secara percuma app yg xde kat hp anda...^^, so sekarang suda boleh zoom sampai 10mx...HAHAHA...terbaekk....^^

p/s: trime kasih mak...lep u muah muah muaaaaahhhhhhhhhh....

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...