Kalau ini terjadi....What will you do???

Sunday, October 09, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                         Assalamualaikum...

K, rindu aku kan....*lagak retis jap....kikikiii xpe2, sekarang aku stop study kejap *tak mule pon lagi...(~ ~)" n bagi laluan pada blog n TUNA MAYONNAISE...ahakzz...^^...



Kisah bermula....:

Cuba korang bayangkan....saat korang tengah duk baca blog ak nihh....jam dah pun tunjuk dalam lingkugan 3.30am *time aku nulis le nihhh... then rumate korang plak *kalau ade rumate cam aku yerkkk duk sedap terbongkang tidur atas katil dengan aksi2 yang cukup eksotik...nak je rasanya ambik lastik n lastik telo die....

Then....tetibe, satu bunyi yang ganjil....creukkkk....creukkkk.....*sory perut aku lapo...menghampiri...korang usha kiri kanan...yes gulap gulita...yang ade just lampu study jerk...ditemani ngan cahaya lappy yang manja2 gitu...huftttt....ikutkan hati nak je tidur, tapi sebabkan asgmnt yang 2 minggu lalu dapat esok nak hantar baru nak dibuat malam nie, so terpaksa la berjaga jugak....gigihkan diri...*situasi aku sekarang nie cam tu le...(T T)".

So, penat sikit korang buka fb, borink sikit layang blog aku plak n terbaca la entry ngarut ak nihh....n tengah borink2 bace entry nih tetibe....hufttttt....




Dia datang..dengan lengang lenguknyaaa...ewahhh....*kompom terus pengsan...Erkkk....kalaula ianya betul2 terjadi...apa agaknya yang korang akan buat....


1* buat2 x nampak n terus online
2* terus jerit n lari keluar bilik
3* pengsan n sedar2 3 hari kemudian
4* ajak webcam sekali

So...agak2 mane satu yang akan korang buat yerk....hohohoho....

p/s: ape yang penting takutkan Allah S.W.T lebih baik dr takutkan yang nie walaupun mmg kecut jugak...^^

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...