Banyak cerita tapi....

Friday, October 07, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

                                               Assalamualaikum...

Ari nie jumaat, ari nie saya demam...terbaring seharian dekat bilik n tak buat ape2...uhukkk...sekadar menghadap tab nie n godek2 game ape yg ade...borink2 layan anime kejap..then sambung golek2....(T T)...bukan my lazy day, but my sick day eva....aiiiyooo...

Takpe lahh, redha jerkk...telan panadol 2 bijik wit air cap badak...then sambung golek2 n godek2 tab...hufttt....Actually la kan, ntah la...aku ase teramatla sibuk sejak dua tiga empat lima menjak nihh...memang sibuk, semua serba serbi kelang kabut...sibuk sebab ape, sibuk dengan asgmnt la, dengan kelas la, dengan projek lg...goshhh...kepenatan tu plak jadi berganda2 bila aku jalan kaki jerk p kelas...kelas pulak melampau jauh...yelah UUM da ade DKG (lokasi bebudak belajar yerkk) baru...DKG6 nama diberi...kalau bebudak UUM tau la azab die cam ne...memang pasrah jerkkk...

Then, kalau siang sibuk berkejaran dengan kelas, malam pulak sibuk dengan meeting sana sini...sem nie da masuk minggu ke berapa tah...aku x pegi lagi tau pusat sukan, kalau dulu ade la gak rajin main tenis kat sana...joging ke..ini, ape pun x boleh...kesibukan melanda diri...

Tak cukup dengan tu, aku punye blog nie pon makin lama makin terbiar n bersawang..goshh..harapan nak trafik naik, but ape kan daya, memang sibuk...kalau ade yang follow microblog aku aka twitter boleh la tau aku sentiasa update kott...sampai nak p tandas pun bagi tau..hahaha....

Sebabkan ari nie aku demam, aku batalkan plan semua yang dah dirancang berminggu2...ikutkan ari nie aku pegi join mber2 koir aku pegi umah cikgu koir kitrg, yelah aku kan dah abis koir...x main dah KO-K nihh...so, sesaje la kan nak jumpe balik ngan abah tersayang, but demam la pulak..serius mmg hampa giler...ak bajet mesti mber ak sakit ati jerkk..yelah aku yang beria nak follow last2 aku plak yang tak pegi..memang suweiii...

Hemm..sory la yee, bukan sengaja...K, then disebabkan byk projek mesti banyak gambar jugak kan..but semua gambar tinggal gambar...sebab ape, sebab aku malas nak upload kat blog or fb...bukan sebab ape, line kat UUM nie melampau2 slow die...sipot babi pun laju lagi kutt....memang sakit ati lah, aku pakai berokband pun jadi slow...x tau nak wat cam ne dah...memang suratan takdir betoi...(T T).

Nak tak nak aku punye blog memang makin terabai laaa...just kalau ade masa terluang cam nie je boleh hupdate n kne line laju jugak la...nie pun da cam cib je nihh...slowww sesangat.....huhuhuhuhu...

Btw, tq sesangat pd yg sudi singgah n bce2 blog aku niehh...ingat nanti nak bagi sumthing kat semua, but kne tengok bajet la...ahakzz...^^

p/s: TERIMA KASIH YA...^^

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...