Terima Kasih JurugambarKu.....

Friday, September 09, 2011 Nizam Riadzi 4 Comments

                                      Assalamualaikum...


Wuuuu, malam nie duk layan cite santau kat tv3....hohoho, abis terkezut2 mak ak layan cite nihh....Ok, bukan nak cerita pasal anto sebenarnya..tapi nak cerita pasal....emmmm, pasal gambar...^^

Korang perasan tak banyak blogger sekarang yang ade gambar cantek2...dah macam model pun ada kann...kekadang terjeles gak tengok pix2 diorang yang cun melecun n kacak bergaya tuhhh....but gambar tu hasilnya dari siapa???

Hemmm, kalau setakat snap sendiri jangan harapla blogger2 cam kite nih nak dapat gambar cantek2 kann...nak auto snap, aiiyakkk....tak sempat nak pose dah camera snap dulu....so, for sure kite gunekan orang ke-2 nak snap gambar kite kan...kasi cun melecun sikit....^^

However, perasan tak...most of us suke sangat letak gambar cun kite jerkk..xde pun nak creadit Terima Kasih JurugambarKu...xde pun nak sebut nama dia, nama timangan pun jadila...but..hemmm, kebanyakannya xde pownnn....

Nak buat macam mana kan, blog tu blog kite, so suke hati kite la nak tulis ke tak..yes i know bout that but kalau kite kasi penghargaan dengan sekadar menyebut nama pun x salah kan...kire satu ucapan Terima Kasih aje pownnn, x kena bayar....but lain la kalau korang bayar dia kan...hohoohoo

X kisahlahh....blog nie hak masing2, aku cuma luahkan pendapat aku je...aku ase orang yang snap gambar kita sampai nampak cun melecun n orang yang memandangnya pun naik jeles patutlah diberi sedikit penghargaan...sekadar ucapan terima kasih ikhlas didalam bentuk penulisan...tak gitu...^^

p/s: sory x tau nak letak gambar blogger mana, sebab semua gambar cun melecun n kacak bergaya....so once again...Terima Kasih Jurugambar x rasmi yang sudi mengambil gambar2 mereka sebegitu cantekk....TQ...^^

You Might Also Like

4 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...