Sebelum aku pengsan

Tuesday, September 27, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                           Assalamualaikum...

Ok, nie entry ringkas nak lepaskan kerinduan nak berblogging...perhhh, siot lama x hupdate....sibuk manjang.....tengok la tajuk entry aku nie pon...SEBELUM AKU PENGSAN....hahahaa....bukan main2 tau..lepas je aku publish post nie, ak nak tutup lappy, tepuk2 bantal..cari teddy bear sesape rembat jap n tido..ak nak pengsan.....ZZZZZZZZZZZZZ

Minggu nie..Ya Allah, tuhan jelah yang tau azabnya kesibukan aku nihh..jadual mmg full, hp pun asyik2 berbunyik jerrr....da macam talian hotmail plak...pertanyaan itu ini....tu blom dengan msg2 bagai...serius aku penat...

And...yang paling best...time aku taip nihh...aku da x tidur 2 hari tau, kalau aku x pengsan dulu, mau aku pengsan dekat tepi longkang mane plak nanti..lagi payah kan...sedey2....

Korang mesti kompius kan, ape je yg aku duk sibukkan sangat tu...Ok actually mcm nie, ak n mber2 anak perak lain hdle program majlis ramah mesra wit menteri...sekali jamuan raya la...so, tau jelah kalau jemput menteri2 bagai nihh..memang banyak kerja....but alhamdulillah malam semalam selesai dah pun, dah berjalan pun majlis tu dengan jayanya..syukur sangat....

But, jangan tak tau, kehidupan student mesti la kne deting dgn asgmnt bagaikan..haiiyooo, asgmnt aku berlambak siot...tarikh submit plak dekat2...memang serius tension....macam semalam, aku balik je dr program tu..dalam jam 2 pagi, buka baju tinggal boxer tu hadap lappy, buat asgmnt bertimbun....mane yg siap cepat2 aku email kat mber..but konektion tenet kat yu yu emm niehh mmg selaju SERENDIT...gedik2 jee...sakit hati jiwa lara aku nihh...Same la BerokBand pon....mengedik sakan..but ok la dr yg SeGendit tuu...euwwww...plezzz lahh...hahahaha

Then, pagi tadi plak...aku siap2 terus nak jumpe lect..pasal asgmnt jugak...uhukkk..macam2 hal, siap kene bambu bagai lagi..telinga memang panas but telan je la kan..senyum2 kambing jerkk...xpe, jnji kite buat kerja nanti hati kne ikhlas..klu x, asgmnt hancor...xde piling org puteh cakap...hahaha...But anyway, tq lect sebab membambu sye, lagi dibambu..bukan lg down..lagi aku nak buat gila2 ade...semua yg dia suruh ak buat...30% suda siap pon...kejap jerkk...70% lg tgu esok laaa...cri kat libary semua...(T T).

Ape yg penting sekarang aku nak golek2 pengsankan diri....kalau ade yang nak rogol ak time nie, asenye peluang cerah..sebab ak nak pengsan sepengsan pengsannya...Kbya, Assalam....wa mau golek2 dulu ya....(~ ~)

p/s: saya masih teruna suci, terima kasih...^^

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...