Tak de Dara nie Best tau !!!

Tuesday, August 16, 2011 Nizam Riadzi 4 Comments

                                     Assalamualaikum...

Perhhh...ape kes aku sesedap jiwa ngate Tak de Dara tu Best...hufttt..mulot xde insuran betoi kan...aku dah kompom2 xde dara..Teruna suci je lagi..ahakzz...^^. Ok..teruskan pada tujuan asal...pernah dengar tak ayat nie...

"Ada Dara lagi??? Euwwww...Kolotnyaaa!!!!"
"Tak de Dara nie Best tau...Cuba laaa..."
"Heyy..aku malu tau kalau orang tau aku ada Dara lagi...Diamlaaa"

Erkkk...aku sure ade yg pernah dengar...aku sendiri pernah dengar macam tu...but aku x masuk campur la...alahh, kes zaman sekolah dulu2...malas nak cerite sini, karang aibkan org pulak kan...^^

Ok...bagi aku la, minah2 yang cube PROVOKE gadis-gadis suci nie sebenarnya jenis yang jeles dengan keSUCIan gadis-gadis tu. Y??? Sebab minah2 tu dah takde dara...Dara tu kan bernilai...harga diri seorang wanita tuu...Butt, yes ada jugak yang anggap bende tu macam sampah..memalukan kalau ade...

Hasilnya...ada la minah2 yang sanggup  pegi gadai secara percuma DARA diorang kat jantan2 yang berlagak tak mahu kawen dengan perempuan yang dah  DITEBUK TUPAI...pada aku....KAU TENGOK CERMIN...LUDAH KE LANGIT, KENA MUKA SENDIRI JUGAK....

Why its happen like this, kalau zaman aku sekolah dulu dah kecoh..time nie lagi la xleh blaa...macam kes ADINDA EVANS yang secara jujur umum kat blog yang dia takde dara...Habis kecoh satu malaya cari blog dia...hohohoho....Aku tak tahu la ape yang nak dibanggakan kalau xde Dara tu...sebab kita nie negara asia, negara yang penuh dengan adat ketimuran...bukannya negara yang langsung xde adab macam kat belah2 mat salleh sana nuhh...

Percaya atau tidak...sekarang nie dekat America sendiri ramai gadis2 yang mula jaga Dara diorg....but dekat sini, negara kita..huhuhu...makin ramai yang MALU sebab ada Dara....ntah laaa...But yang pasti...cuba kau tanya balik mamat2 yang rajin tebuk menebuk tu...KAU NAK KAWEN DENGAN MINAH BERDARA OR DAH BERTEBUK....!!!!...

Nahh...nie hadiah tuk minah2 yang suke JUAL or BAGI FREE je !!!





p/s: sorry kalau ade yg bengkek ngan ayat aku nihh....but mmg tu pon tujuannya...ahakzz ^^

You Might Also Like

4 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...