Skali dia PROPA daa....kakakaka

Wednesday, August 24, 2011 Nizam Riadzi 2 Comments

                                       Assalamualaikum...

Ok..entry nie nak menghanjeng cikit..wuuuu...nak wat ulasan berite sebenarnya..hahaha...Ok, ape ak nak cite...klu ade yang sedia maklum, awal pagi tadi abang blogger pujaan ramai di serang secara siber kat fb...hahaha..mmg agak meriah page pagi tadi, sampaikan aku pun terjoin...ahakzz...^^



So, sebabkan semua pakat dah panas2..ade jugak yang kipas-kipas, masing2 takde kata putus...Last2 macam biasa keluar entry sedey2 touching2 mintak kipas susah mati pujuk2 gitu..ahakzz...goshhh, jahat aku nihhh...Ehh, nie laporan ye...serius tau, x caye p cek kat fb ari nie n semua entry abang hot bebeh tuhh...mmg menarik arena blog ari nie...

Mule2 entry sentap2...majuk org cakap..mencik2...then keluar entry penjelasan..kenapa, mengapa, bagaimana dan yang pasti siapa yang nak di persalahkan....wuuuuu, entry hangattt..ramai tolong kipas kasi sejuk....suke aku bace komen2 mereka...^^, ade gak komen yang  xleh bla..hahah...gelak2 aku bace loll...n tadi baru bape minit tadi dah keluar entry baru....semua entry awal PROPA SEMATA...kehidupan mesti diteruskan seperti biasa...hahaha...aku dah agak dah...

Aku mmg boleh agak dah, sebab ape..klu yang kaki kipas mesti tau gaya penulisan dia macam mana, kejap2 keluar entry n saling berkait...blog berepisod gituu..hahaha..like2...aku suka, tapi yg paling ak suka bukan jenis drama melayu tau, jenis sinetron indon...pi mai pi mai tang tu jugak....

Nak mampos ape die nak stop sumber pendapatan trafik utama blog...abis la abam x retis lagi pas nie..haahhaha..haiiyooo...jahat aku nihhh..nt x pasal2 die tulis pasal blog aku plak...xpe2...anggap je nie satu lagi entry masam masam manis..alah lagi pun kan tiap tahun dapat dugaan bergini...dah tau dah cara jawab cam ne kan...ahakzz...^^

Btw...tq la pada blogger2 sengal yang wat ak tergelak2 berbalas msg kat fb pagi tadi..haiiyooo, x sangke ramai yg x puas ati ekk...ade gak yang cepat2 tolong kipas ape yg patut..n aku...tukang selit2 bace n gelak je...jadi pemerhati bebas..hahaha...serius lawak wehhh, ak nak screenprint panjang bebenor...ratus2 komennye, yg kat bahagian debat kat fb abang tuhh, da kene buang dah ak tengok..xde dahh..sucii gitu..hahahaa...xpe2..ak suspek kau bro sebab mmg drama king...leh la aku tiru style cam tu gak nt...hahaha...^^, makasih tuk pengajaran baru...^^

p/s: klu korang bler2..tny je blogger lain..paham kompom paham

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...