Salam lebaran :Edisi Ziarah Raya Blogger

Monday, August 22, 2011 Nizam Riadzi 36 Comments

                                       Assalamualaikum...


Ok...pejam celik pejam celik lagi seminggu kite nak beraya kan...so time raya tu mesti ramai yang x berblogging sangat..yelah sibuk melayan tetamu sambil2 layan perut sendiri kan..hehehe...so, this time aku nak wat satu segmen Salam lebaran: Edisi Ziarah Raya Blogger...






Cara dia mudah je:
1-Tajuk entry wajib ade ayat EDISI ZIARAH RAYA BLOGGER...
2-Korang copy pix kat atas tu n linkkan ke entry ini
3-Tag dua member n make sure diorg tau
4-Tinggalkan link penyertaan korang dekat comment bawah nie ok
5-Follow blog sy yg sengal ni utk tau update seterusnya...^^


Nanti dulu...belum habis...korang yang join segmen nie secara AUTOMATIK akan diletakkan dalam senarai BLOGLIST aku n aku akan pilih secara rawak 5 ORANG BLOGGER BERTUAH untuk diberikan DUIT RAYA....^^. K...tu je...korang minat jum join n nanti sama2 kite ziarah mber2 lain ya...


Tarikh tutup: 28.Ogos.2011 jam 11.59pm


p/s: nak duit aye jugak boley takk..ade yg nak bagi tak...^^

You Might Also Like

36 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...