Puteri-puteri yang memang tak berjenis...

Saturday, August 13, 2011 Nizam Riadzi 7 Comments

                                     Assalamualaikum...


Hupppsss..apa khabar kalian...terutamanya my luvly new follower....terima kasih ya sudi follow saya...^^...Ok, malam nie aku nak komplain sikit pasal aksi2 dan perangai2 tak senonoh yang tidak sewajarnya diikuti mana2 anak dara sunti kat dunia nihh..


Diorg nie puteri2 cantek, tapi perangai...ish2...memang tak berjenis...tak caya, jap aku siapkan bukti pix diorg lagi...betul atau tak hujah2 aku niehh..mmg tak berjenis nihh...




Ok...cik Cinderella...gadis polos yang kasihan didera oleh ibu tirinya...But, for me..pada la muke...memang patut pun ibu tiri dia dera die, bukan ape...degil melampau...malam2 keluar, jam 12.00 tengah malam baru nak balik..ish3, ape nak jadi nihh...ada dara kut...kalaulah kene colek dengan sesape..diorg dah la miskin....sebab tu mak tiri dia dera dia...haishhh, pada adik2 anak dara sekalian..ingat jangan sesekali mencontohi perangai akak Cinderella nihh...notty niehh, suke wat mak2 risau tau..*mencik2...ahakzz...^^

  
Yang nie sorang lagi...akak nie abang (abang tu..ahakk...***)...tak tau ape name dia...lupe la pulak..but perangai dia nie pun sama jugak tak berjenis....memang la dia baguih nak tolong bapak dia dari kena bunuh dik rasaksa gengster seko nihh...but bawak2 la berjenis sikit...awak tu comel lotett, lawa leh masuk calon American Next Top Model gitu..tapi masalahnya kann...hemmm, yang p pilih calon laki tak berjenis macam nie wat pe lah...Pilih la yang ade rupa orang sikit, ini ke..ape pun tak de...idok ke sakit jantung bapaknye nak terima jadi menantu...silap2 orang yang datang kenduri kawen tu pon pengsan...x pasal2 wat kenduri tahlil gare2 sakit jantung terkezut....So, adik2...ingat ya abang cakap...nak pilih calon laki tuhh, jangan pilih yang tak de rupa orang..pilih muka yang comel2....(macam abang...wahahahha, PENGSANNN...)


Ok...yang sorang nie memang tip top abang x tau nak cakap ape, serius tak berjenis...tengok gambar dia tuh..ish2...anak bongsu kepada raja neptune, raja laut nuhh...hufttt, tapi tengok lah gaya dia...KULIT KERANG pun jadik...haishhh...gune la VICTORIA SECRET ke, AMITS VIOLANS ke...ishh...(tau pulak aku jenama2 tu kan..ahakzzz). So, abang dengan ini menasihati adik2 abang sekalian, janganlah tiru aksi tuan puteri seko nihh..memang tak berjenis, kalau kene tutttttttt..kan bahaya...aiii, sekarang nie tok ustaz pun dah pandai liwat2 tau...OPSSSS....bahaya2...


Yang sorang nie boleh la abang klasifikasikan sebagai puteri paling kekwat...Kau hinggat kau CHANTEKK sangat....TAU MEMBUTAAAA je...ishh3..., tak kire mata hari tu dah terpacak bagai, tak reti2 nak bangun tidur lagi tuhh....Dah la tu, demand, nak bangun kene ade orang CIOM..ish3....sungguh tak berjenis...Yang pelik bin ajaibnya, dia bangun bila jejantan yang KACAK2 n HANSOME2 je pon ...yang muke ala2 SHREEK tu idok la dia nak bangun...hohohoho...pandai milih nohhh....INGAT, anak dara tak elok bangun lambat, bangun awal..lepas subuh terus joging ke, wat sarapan ke, cuci kain ape ke...tak pon bace blog abang niee.....*erkkkkkkk......jangan muntahhhh



 Ok, yang nie pulak namanya Puteri Salju aka Snow White..uhh, memang melepak2 kulit dia nie putihnya...well, snow white la katekann..ahakzz....die ni pon senasib ngan puteri2 lain...slalu dapat mak tiri jahat..huftt, kasihann....tapi masalahnya...walaupun dia nie peramah..namun peramah dia nie tak bertempat...Ade ke patut anak dara macam dia duduk kat sebumbung dengan 7 jejaka KERDIL yang bukan muhrim sekali...Ish3...kalau berdua pun haram, ini kan pulak sampai 7, cube bayangkan kalaula dia kena....Owhh tidakkk...jangan bayangkann..sangat menakutkan..ahakzzz....Jadi adik2 abang, ingat ya...jauhkan diri anda dari kegiatan tak  bermoral macam nie, kalau terdesak macam mana sekali pun pegi la ke rumah mak cik2 ke, janji bukan jejaka bukan muhrim gitu..kalau jadi ape2 kan susah..diri sendiri jugak merana...haiiyooo.....(~ ~)


Rapunzel rapunzel...omg, kau memang jelita....dengan penggunaan syampu REJOICE , maka teserlah DENGAN JARI PUN BOLEH die nak sikat rambut dia tuhhh.....hemm, yang seko nihh bukan anak raja yang diculik oleh pompuan sihir yang nak lawa..well, paham2 jelah..nak cucuk BOTOX kos dia mahal, so terpaksa la culik minah nie...Ok, berbalik pada Rapunzel...dia nie jenis minah yang boleh dikategorikan sebagai CULTURE SHOCK...sebab ape, die tak pernah nampak jantan b4 this..sekali nampak...haishhh, sesedap jiwa je hangkut masuk bilik kan..tau pulak tu timing mak dia xde kat umah..ish3...jangan la tiru aksi tak berjenis Rapunzel nie adik2 oiii...tak bagus untuk kesihatan....Bawak2 bertaubat la pada yang pernah nak cuba2 buat macam nihh...ingat, jangan serahkan diri kerana cinta...sebab kita akan merasa cinta bila orang yang mencintai kita menjaga kehormatan kita, bukan nak ambik..paham...*ceramah gedik pulak kann..wahhahahahaa

p/s: actually ade byk lg puteri2 yang tak berjenis..but cukup la yang nie...x baik kutuk org lebih2...nanti kite terjah jejaka2 pulak ye...diorg nie berjenis ke tidak..ish3...

You Might Also Like

7 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...