Nak minta maaf kat semua...

Friday, August 05, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                       Assalamualaikum...


Ok...kali nie aku nak minta maaf sesangat2 kat semua pembaca blog aku..terutamanya follower aku yang gojes2 belaka...emmm, y aku nak minta maaf...sebab selama nie upe2nye blog aku GELAP...hahaha, serius aku x perasan...sebab aku nampak die punye background mmg gelap but ade double background putih pulak...so kirenye aku ingat xde la korang BERAIR JE MATA bace blog aku...


Sekali tadi, alhamdulillah ade gak yang tegur n yang tegur tuh...serius aku ucapkan tq....klu ini mista kaizen tak tegur aku...perhhh, mampos sampai bile2 x sedar....(T T)


Maaf sesangat ye kat korang, dah la backgroud itam, tulisan pulak kelabu...hahaha, mmg kombinasi kasi MATA BERAIR la kalau nak baca....


Tadi aku baru je berjaya wat background baru...kali nie suci je putih,...hahaha, kaler2 sikit2 je...nanti nak ubah header plak..kasi sesuai sikit...^^...tq ya semua sebab sudi gak singgah walaupun blog aku nih dulu gulap gulita....but now...suda bayar letrik..hehhe, cerah suda....


p/s: enjoy reading n keep blogging...b your self...^^

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...