Mule terasa bahangnya Raya

Saturday, August 20, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

                                        Assalamualaikum...

Ok..entry kali nie nak wat pendek je sebab kat depan nieh penuh dengan periuk belanga, talam bagai...ahahaha...erkkk, tertanya y bersepah semua....sebabnya....^^

Tinggah berape ari lagi nak raya, so dah kne mule siapkan tempahan kuih raya dari semua orang yang sudi beli....Malam nie aku nak kne siapkan 2 lagi tempahan website...after this, xleh terima dahh...kalau after raya insyaAllah la...tu pun kalau x sibuk..yelah dah nak mule masuk sem baru kan..huhuhu

Then...siap je...akan bermulalah kerjaya aku sebagai tukang pembuat kuih raya antarabangsa..hahaha, jangan hangus suda....Huittt....ade yang cube berkata2 aku tipu2 ekk..hahaha, serius lahh...ini tangan bukan pandai menaip dan wat website je tauu..pandai memasak jugak...n now nak tunjukkan bakat wat kuih..ahakzz...^^...Kalau nak tau sedap ke tak, jemput la datang umah...kompom2 kuih tu ak yang buat...hhahaha, tp ak wat 1 jelah..yg lain mak yang buat...x reti sangat..kikikiii....

Ok...ariossaaa...mau siapkan kerja cepat2...^^

p/s: da gne credit card n ade adiah nak bg kat blogger bertuah..adiah die hp tau..hahaha, tp csl jelahh..nak lebih2 hancorrr....(T T)

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...