Makcik Hajjah Siti Alwuzara sebenarnya pelajar UUM!!!!

Saturday, August 06, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                     Assalamualaikum...


Nie ade satu info terbaru yang dapat dari rakan blogger dekat twitter tadi...korang ingat tak pasal kes Makcik Hajjah Siti Alwuzara yang buat kecoh satu Malaysia beberapa bulan lepas dengan menghina secara terangan-terangan agama Islam dan Nabi Muhammad S.A.W dekat laman sosial seperti Blog, Facebook, Twitter n Wordpress...


Ok...menurut info yang baru dapat tadi...Identiti sebenar MakCik sengal tu dah dapat dikenal pasti. Ini semua hasil usaha seorang hackers dan blogger yang berusaha keras untuk cube menjejaki identiti makcik yang menimbulkan kontroversi agama di Malaysia...






Ok...ape2 pun kite tunggu je ulasan sepenuhnye nanti...huhuhu...


p/s: jagalah keimanan kite tu sebaiknya...

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...