Kalau terlalu kejarkan populariti..cam tu la jadinya...

Thursday, August 04, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

                                     Assalamualaikum...

Semalam aku terbaca dari blog Bro Ben...(sori xlinkkan terus...xmau besar2kan...)..Ok, cite die aku kurang paham mule2, but then ade satu link tu , ak tekan n terus direct ke blog sorg insan niehh...

Hemm, now i know what actually Bro Ben nak cite...hohohoho....memang kesian aku bace luahan hati blogger sorg nihh...Dia cakap dia dah tawar hati nak berblogging...sebab die rasa macam xde org nak tengok blog dia lagi...dia cube kecilkan rangkin alexa itu ini, nak upkan duit ape bagai..ntah...ak x paham sangat...tapi ape yang aku paham die STRESS SEBAB X CUKUP GLAMOR...

Haiyooo....ak bace komen2 kat post tu, semua cakap sabarla..adat berblogging...hahaha, for me its totally X LEH BLA...ITS JUST BLOGGING DUDE...xkan sampai nak stress2 macam tu...Buat macam aku...hahaha, aku memang pakai hentam je nulis...xde kisah langsung ape orang nak cakap, janji ini blog aku, ak nak jadi jujur dengan pembaca blog aku...diorg suka, diorg akan follow, if not diorg boleh bila2 je remove aku...xpe, aku x kisah...

Y ak x kisah, y aku bonggok macam tu...blogger lain semua nak follower ratus2 ribu2...aku plak leh cakap macam tu...Ahakzz...actually tipulah kalau aku cakap ak xmau follower ramai2 macam Bro Ben ke, Fatin Liyana ke..macam mber aku yang lain pun jadilaaa...but what can i do, i just be my self..kalau bace entry2 aku pun banyak yang mengarut...semua tu dari mata aku terus ak tulis semua pendapat ak..xde slindung2..xde stress2 bagai..puas hati...^^

Pasal nak jadi kaya dengan berblogging pulak..hemm, sory la...aku memang letak iklan nufnag kat blog ak, tapi x pernah cek pun kat akaun nufnag tuh...aku ase xde sen langsung pon...hahaha..Aku x kisah blogger lain nak cakap aku bodo sial ke ape ke, janji ini blog ak...ikut suka aku nak buat apa...pada mereka yang x puas hati...sudi2kan lah diri jadi ANON yang paling aku benci tuh...ahakzz...

Amacam....berblogging tu simple, i dont think sampai nak stress bagai..perlu ke nak stress sebab nak berblogging....sampaikan nak buat kajian nak tulis ape dekat blog..hemm...Bagi aku, kalau korang x kenali diri korang susah la nak berbloging...ak berblogging sebab aku suka2 nak cerita apa yang aku rasa n nampak...n ade gak yang nak kongsi ilmu islam, ade yang nak kepoh2 cerita pasal gosip artis, ade nak nak kongsi sofware or movie2 baru...ade yang nak jadikan diary n ade jugak yang nak kejar Glamor n jadi Kaya..hahaha..

Yang kejar Glamor tu yang wat stress tu..kne pikat follower lah, kne wat kontest itu ini lah...kne kutuk2 blogger lain yang VOGGEH kasi traffic jem la...or cari fakta2 yang leh jatuhkan maruah org, then post kat blog....Top entry of the year...HALIMAH GELEK MENGELEK DI DANOK...bla blaa blaaa....wallahh...seronok mencanak2 glamor...HASIL AIBKAN ORG...(curlasss kau maria..hahaha, ayat gedik member akuhh..)

Apa2 jelah timah oii...x kisah la...ape yang penting..jangan stress2 ye...buat2 biasa suda..jadi diri sendiri...orang lagi suka kite jadi diri sendiri dari menyamar jadi orang lain...HARAP MAAF KALAU ADE YANG TERASA....

p/s: terima kasih pada follower yg sudi follow blog xleh bla nie...TQ2..

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...