Entry khas tuk Girl2 ONLY...

Thursday, August 11, 2011 Nizam Riadzi 4 Comments

                                     Assalamualaikum...


Yupp yupp...pa khabar....kenyang suda semuanya...???...^^, ak sedang menanti jagung direbus..weiii, mam lagi..syukur alhamdulillah...Ok, entry kali nie memang khas tuk girls2 sebab korang semua adalah insan yg cukup istimewa time2 nak beraya nie kan...


Ok...pada boboiboys jgn la plak cakap ak nie mengatal..ahakzz..nanti2 aku wat entry khas tuk kitew2 jeww..(da mcm anwar hadi punyewww style jewww..hahaha)...Ok...tu my luvly readers, korang suda beli baju raya???...sudah tempah...or ade yang tercari2 nak tempah baju kat mna...OMG...lewat dah kiah oiiii...cepat2, nanti xde kedai jait nak terima..walaupun aku ase mmg dah tak de yang nak terima..ahakzz..^^


Ok,...so, pe kate korang try singgah kat blog2 yang akan ak promote nihh...bukan ape, ak jejalan td n ternampak blog2 nihh..yes penuh dengan info yang menarik untuk golongan korang yang teristimewa dalam memeriahkan warna warni raya nie kan...^^






kalau korang nak tau lebih lanjut, leh la usha kat blog diorg nie...tny terus nga tuan punye badan...^^





Actually ade banyak lagi blog yg jual2 baju nihh....rajin2 la korang godek2 ye...diorg nie antara yg berjaya memikat ati sista aku..ahakzz...(sebab tu teronline nih..heheheh).


Pada aku la kan, aku suke kalau my girls just simple je...macam baju warna putih tu..ahakzz..(ingat nak belikan tuk si dia...^^)...putih je, same macam baju melayu aku..haha..sesuai sangat...leh skali harung angkat nikah...wakakkaa...


p/s: buat jejaka...tunggu ya...lg best ak mau cerita

You Might Also Like

4 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...