Dugaan hujung ramadan...2 kereta n 1 lori lesap

Thursday, August 25, 2011 Nizam Riadzi 5 Comments

                                      Assalamualaikum...




Uhukk...sedey2...da la tengah demam2 nihhh...Ok, ape jadi..pagi nie family aku kecoh bile my dad keluar tengok kereta hilang...sebijik xpe lagi...ini ke 2 bijik sekali n 1 lori yang kitrg buat niaga ayam....(T T)

Aku yang duduk dalam bilik nie mmg la tak tau pe2 sebab demam kann....so tengah golek2 dalam selimut gebu tuhh, dengar kecoh2 kat depan...gigih gak nyebok nak tau....Toyota Hilux n Nissan Murano hilang...memang terbaekk....lori ayam pun diorg kebas sekali...huhuhuhu...nasib mercedez, bmw n lancer ade lagi....tiga kereta nie letak dalam pagar rumah, yang dua lagi tu kat bawah pokok luar rumah...yelah, mane muat nak sumbat semua sekali kan....haiiyoooo....gilalahh...

Cam tak caye plak kereta tu ilang...baru semalam aku tengok ade...bile mase kene curikk nihhh...(T T)....sabo jelahh...now my dad dah gerak p balai n asenye baru lagi tuhhh....xpe2...ade rezki ade lahh...huhuhu

p/s: sambung golek2 dalam bilik jelahh....x dapat nak nolong lebih..demam...(T T)

You Might Also Like

5 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...