You Cantek tapi HAMPEH...

Friday, July 29, 2011 Nizam Riadzi 2 Comments

                                      Assalamualaikum...

Haii semua, tq sesangat sudi singgah ya...emm, jgn marah ya with the title...but its just the fact that i have to tell...Hem, macam mana nak mula ya...

Ok, pagi semalam she call me and ask to hang out...die cakap ade kejutan...woww, macam best...so, jam 4 petang, ak keluar kejap jumpe die...ok, serius memang kejutan...

She look so luvly with TUDUNG...b4 this dia x pakai tudung, just free hair....she ask me how the look...hemm...aku cakap je...ntah..nampak kolot je...

What...u say i look kolot...bukan you suka perempuan pakai tudung ke...^^, well...serius i just wanna be honest with her...Yes, she look luvly and nice but with TUDUNG, she look KOLOT...why i say like that...hemmm....

Dia pakai Tudung with LEGGING and baju xde lenggan...so, for me...she seriously kolot cause didt know how to pakai that tudung with proper way...

For sure die merajuk...terus die pegi tandas and buka tudung tu...Ok, my bad...myb sebab gaya aku cakap betul2 tak bagus...huuhu...I try pujuk balik..bawak jalan2 and then kitrg singgah dekat satu kedai tudung...

For what...i will look KOLOT if im wearing that TUDUNG...

Aku senyum je tengok gelagat die nih...Where that TUDUNG? aku tanya dia...

Aku ambik dari beg dia and ask her...WHY YOU PAKAI TUDUNG YA?

La...kan i dah cakap tadi..you kan suka perempuan pakai tudung...so i pakai la...

aku senyum dengar jawapan dia...U have a nice smile dear, nice eye, nice hair...and then when i see u with this Tudung, yes..im so happy to see you...you have such a lovely face dear...ayu sangat...

So why back then you said i look KOLOT...that totally shit tau tak...

Tu...ak tunjuk seluar dengan lengan dia...

What...org lain pakai semua pun macam nie...ok je i tengok...yang you lebih2 pulak apesal...

Hahaha...sorry la if you marah...just wanna be honest with you..you yang tanya kan...well cara you nie dah salah....first, you pakai tudung sebab i...salah tu, i tak kisah u pakai ke tak...but if u pakai syukurlah i suka..just if u pakai sebab i itu yg i tak suka...u paham kan...then i wanna u to be you..bukan like other girls ok...TUDUNG tak sesuai pakai dengan Legging and lengan pendek...if you pakai legging with long skirt ok lah...but just this...sorry ya kalau you terasa...

Alahh..narrow minded lah you nihh...

ak senyum je dengar dia cakap macam tu...and then terus dia nak blah..myb tak puas hati and marah dengan aku...malam tu, ak singgah kejap n yes she still mad with me, x mau jumpe aku pun..i just leave her a sorry note and some gift.

Petang tadi, dia singgah rumah aku...ak tersenyum lihat dia, she truly look lovely and this time dengan hadiah dari aku...tudung, long skirt and the long shirt...alhamdulillah...

p/s: change your self slowly but remember its all because of Allah S.A.W

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...