Why Its happen...

Friday, July 29, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                        Assalamualaikum...

Ellow semua...trime kasih sesangat cos sudi lg singgah sini...x terkira rasa gumbiranya...ahakzzz..(ayat kipass...^^)...its Friday already...syukur sebab masih diberi kesempatan untuk bernafas...

So, perasan tak kalau yang ade twitter tu timeline penuh dengan #harimaumalaya and #kahirulfahmi...hahaha, nie kes bola semalam la (tadi je kirenye...)...uhukkk...perlawanan mmg gempak abis...but myb xde rezki for Malaysia, we lost to Singapore with agregate Singapore 6-Malaysia 4...huhuhuuu....

Aku layan bola semalam dekat rumah je with my family...so sepanjang perlawanan aku ade nampak beberapa keCOOLan n keHAMPEHan dalam perlawanan nie....nak tau ape die...nie diaa...

COOL :
1- Tiket abis dijual, stadium penuh dengan penyokong Harimau Malaya.
2- 85,000 penyokong sama2 berdiri nyanyi lagu NegaraKu...its such a great moment loll...^^
3- Khairul Fahmi memang terbaek, tangan MAGNET aku cakap...
4-Walau kalah, penyokong still duduk dekat kerusi and bagi sokongan dekat Team Malaysia.
5- Team Harimau Malaya semuanya PEMAIN NEGARA MALAYSIA.

HAMPEH:
1- Ada penyokong yang cube spoilkan nama Malaysia dengan bawak laser and suluh dekat muke GK Singapore yg RATU DRAMA.
2- Terlampau banyak aksi drama dari Sang Singga.
3- Defender Malaysia mmg agak hampeh malam nie.
4- Mentaliti still sama, buang sampah depan stadium bertimbun
5- Jaringan Singapore bukan dari pemain KEBANGSAAN NEGARA MEREKA....IMPORT SEMUA...

well, itu ape yang aku rasa n nampak la...then dekat twitter td, ade jugak desas desus yang mengatakan Singapore bercadang bagi kerakyatan pada Khairul Fahmi if dia mau join team bola diorang sebagai penjaga gol. Then ade gak yang bercakap...Kalaulah Khairul Fahmi yang jadi penjaga gol time lawan dekat Singapore ari tu...ahakzzz...yesss, i like that KALAULAH...^^.

Whatever lahh, what i know is just im proud with Malaysia Team.. .KIPAS SUSAH MATI#harimaumalaya...^^


p/s: nanti sokong team OLIMPIK pulak..^^

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...