Tak mengaku ANAK MAK???

Wednesday, July 06, 2011 Nizam Riadzi 1 Comments

                                     Assalamualaikum...


Ellooo pepsss...pekabar anda semua...ari nie im just stay at home, layan lappy n edit my work...(website la pe lagi...)...so, td ade terbace stu artikle yg agak menarik...pasal anak mak...hohoho, selalunya anak mak nie dikaitkan dengan lelaki kan..^^


Siapa ade tengok cite anak mak kat TV3 ari tuh...ok, i must admit that itu terlampau overdosee....melampau mengada...dah kawen pun mak nak sikatkan rambot....(if kadang2 nak bermanje xpe....for me laaa, but klu ak x kot...^^).


Ok...so, if pompuan dpt laki macam tu sebagai suami..hahaha, so ape korunk rasa, bermadu wit mak mertua..kikikiii..actually ak ade nmpak anak mak sorg nie...abg ipar ak..lalalalaaa...die xde la anak mak kalau bg ak, just terlampau ikutkan kata mak...even salah pun follow jugak..huhuhu, hemm..its nonsense lah...mmg la kite kne ikut cakap mak, nanti takut derhaka pulak, but if dah over sgt sampai salah..takkan nak ikut jugak kan...^^


Then...kalau tny kebanyakan lelaki..ramai yang cakap,erkkk..AKU BUKAN ANAK MAK>>>>>( abis anak berokkah???...nak jd tanggang le tuuu)...lalalala....kalaula mak ko terdengar, sekali die terguris perasaan..perhhh..naya baii....


Aku suke ayat Iqram Dinzly, selambe je die cakap kat media, Saya memang anak mak...sye suke bermanja dengan mak...sebab die je mak saya, kalau saya bukan anak mak, abis saya anak siapa???....like thatt....


Lelaki bukanla macam perempuan manja semacam, kekadang gedik melampau pun ade...(jeles je tgk akak ak minta mesti dpt..gedik ahhh...>.<) ..lelaki biasanya xde la mcm dlm cite ANAK EMAK kat TV3 tu..itu melampau over, kalau setakat manja2 biasa ade lah...tp xde la selalu...ade gak cover2....ego lelaki kan ade..hahaa...


Kalau macam ak, ak pun jrang mnje2 ngan mak..but if demam tu..memang time die lah..mule la ak mintak masak makanan peberet ak...mintak itu ini..lalalaa....nak manje2 sikit..hehehe (padan muke akak ak jeles...^^)....


Yelah,bila lagi nak bermanja ngan mak....time kecik dulu mmg la best, but bila dah besar..sibuk je kan....klu pikir2 balik, selalu ke kite bermesra ngan mak kite, manje2..jarang kot...so, ape salahnye nak jadi anak mak pun sekali sekala kan....janganla sampai tak mengaku AKU BUKAN ANAK MAK.....cakap je, AKU ANAK MAK, tapi xde la OVER GEDIK MANJA....


Mak tu satu je, mmg la boleh ambik mak angkat, tapi sama ke???....Ya Allah, syukur sgt sebab ak ade mak...if xde mcm mber2 yg kat umah anak yatim tuhh..entahle...huhuhu....klu xde mak, x wujud ak, x idop la weii..BTW, luv u mom...n SAYA BANGGE SAYA ANAK MAK...^^


                      cisss..kepala anak sedaraku..kacau jehh...^^


p/s: mak jum kuar date malam nie..mak blanje...ahakzz...^^

You Might Also Like

1 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...