Such a true love....

Wednesday, July 27, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                     Assalamualaikum...

Ellow semua...makasih sudi berkunjung ke blog yang ntah2 le...hohoho....Ok, like usual, Im still not sleep yet. Malam nie myb tak tidur sebab dapat job baru....ade company minta aku buatkan layout baru untuk diorg punye web...well, kan dah nak pose n then raye..so they want some SUASANA org cakap..ahakzz...^^

So, da buat dah sikit..boleh la...gigih mata aku beradobe bagai..goshhh...Now, i dont want to membebel ntah kehapa2, just want to share another beautiful love story, and this one is the real one. Aku buka tv td, n tak hinggat pulak what program but ade satu story tu memang best...its just 5 or 7 minutes but totally make me emo loll...aku boleh rasakan cinta diorg..(wallahh...^^)



Its happen in Kentucky USA (not KFC yaaa...hinggatt tuuu...^^). Ada dua couple yang dah bercinta dalam 8 tahun....so, one day the guy has propose his girlfriend for engagement...n yes..she accept it...n diorg dah rancang nak kawin niehh...tunang dalam 2 tahun, so after that...they wanna get married...but a week before nak kawin, his gf kemalangan jalan raya...huhuhu, so the wedding have to be cancel lahh..his GF koma dalam 4 tahun and the doctor already said that maybe his GF xde harapan nak hidup pun...sebab die dah bergantung hidup dengan mesin...n selama 4 tahun tu jugak yang BF nie still wainting for her with true love.

One day, a miracle happen when his GF wakeup from coma, but die lumpuh separuh badan...x boleh bergerak dari paras pinggang until toe...huhu...n kepala dia pun dah cacat sikit, dengan mulut pun dah tak betul...But, that GUY still love her until now and he said WHAT KIND OF GUY HE IS IF HE LEAVE HIS GF WHEN SHE REALLY NEED HIM THE MOST...wowwww....aku tersentak kejap, totally kagum dengan dia...yup, dah tak banyak lelaki macam tu sekarang, kalau jadi dekat aku pun entah aku buat macam die ke tak....

That the story, for what i know, they will KAWEN at the end of this year....I just hope the best for both of them...InsyaAllah...^^.

So, what do you thing, its totally cool kan...susah kot nak dapat CINTA SEJATI macam tu dah sekarang...lelaki perempuan sama je, xleh caya dah...ramai pakat pasang tayar spared org cakap..hahahaa...senang kalau jadi ape2 ade penganti...goshhhh...(- -)"

p/s: i hope i will find that kind of love too...(gatai wehhh..hahahaha)

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...