Siapa ADMIN UUM KINI ye???

Sunday, July 17, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                       Assalamualaikum...


Eloowww...ape khabar korung...wat e je tuhh...memalam dah nie kan...now im waiting my mom balik...die keluar kejap..hehehe, just call me tadi tny nak makan ape...


Mak, Mee Hailam 1, Milo Ais skali..hehehe...(padahal baru pas makan burger mcd td, mak jugak belikan...yippeee...)


Ok...now nak tanya kekorang la kan...yang mber2 UUM nie lah...ok, i just wanna know, SIAPA ADMIN UUM KINI yerkk....???. Aku tanya bukan pasal nak berkenalan dengan die ke, nak add fb die ke..ape2 jelah..xde kes nak berkenalan pon...even if die mmg mber ak...ak nak tanya die..ape motif ko wujudkan group UUM KINI if post ak yang nak redakan keadaan ko delete...yang kecoh n hotkan keadaan ko biarkan pulak...



                                                                    KEJAP ADE........

                                   KEJAP LAGI DA KENE DELETE...




For ur info mista admin...ak bukanlah nak memandai...but ko x perasan ke ak post bende yang baik....mane la nak tau kot2 mber2 pages tak tau pasal malam NISFU SYAABAN...ak kongsi ilmu je...sesama islam....but if u r not islam, ok fine..xpe..but..its just info whatt...xde motif hasutan bagai...lainlah post2 yang lain tu....sangat2 bermotifkan UUM KINI...(What the fishhh...).


Ok lah..memandangkan mista admin xmau mber2 pages tahu ape yang ak post....kat Blog ak nie ak nak bagi tau kat kawan2..malam nie malam Nisfu Syaaban....so, jom same2 hayati...^^


 "Hari nisfu sya’aban adalah hari dimana buku catatan amalan kita selama setahun diangkat ke langit dan diganti dengan buku catatan yang baru. Catatan pertama yang akan dicatatkan dibuku yang baru akan bermula sebaik sahaja masuk waktu maghrib, (15 Sya’aban bermula pada 14 hb sya’aban sebaik sahaja masuk maghrib)"

aku ade wat entry pasal Nisfu Syaaban so jom usha..tambah ilmu dan amal...^^

p/s: nanti ak nak post entry Maria Ozawa...agak2 die delete ke die like post ak tuh yerk..hahahaa

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...