Shoping Kain...aura RAYA suda menjelmaaa....^^

                                          Assalamualaikum...


Olla semua, makaceh sebab sudi singgah n bce entry2 gila ak nihh...blog pun x seberapa, ikut tulis pakai hati je...hehehe....Now, nak tulis entry gila lagi...hemmm, tadi time bersantap with my sister (die masak woo riniee...HEBATT...hahahaa)...tetibe die cakap...


Malam nie keluar jom, cari kain..nak buat baju...


Kain ape pulak...(malam nie malas nak kuar nihh...nak tengok Tahajud Cinta....weeeeiii..kikikiiii)


Cari kain buat baju raya la...da lewat dah nie, nanti tak sempat anta kedai jahit...


Hamboii...kain ingat pulak yerkk...Ganti puasa dah abis ke belom???


ahakzzz...sedap tak ayat aku...kikikii...


 Alahh, brape hari je...ade banyak masa lagi...malam nie jadi ye...(sambil cedokkan aku sayor, kunun nak pujuk ak le tuii..chaittt)

Hohoho....nampak tak, simple je kitrg sembang but kalau korang perasan ape yg ak cuba nak sampaikan...Bulan ramadhan berapa hari je lagi...syukur alhamdulillah dah nak sampai pun bulan pose kan...hope sempat la kite semua sekali lagi meraikannya...^^

So, macam biasalah..if puasa dtg kompom2 jugak kite pakat pikir nak raya kan..baju raya lah, kuih raya, nak balik kampong mane (macam bebini 4 plak..kikikiii) n perabot umah lagi...(courst 120 ari xyah bayar tau...cukup 120 ari pulang balik...untuk raya je...kakakaa...)

Hohoho...so, dalam duk busy2 pikir pasal raya dalam bulan pose tuhh, ade tak yang pikir 

ehhh, puasa lepas ak tak full, taun nie nak pose dah..x ganti2 lagi...

So...if ade pikir macam tu syukurlah, at least ade gak ingatkan...but pade yg x pikir lagi tuh..hope bace nih tergerak la ati tuh nak pikir taun lepas full ke tak pose korang...if x full paham2 jelah bawak ganti ye...^^

Jangan kite terlalu over nak VOUGEH time raya sampai lupe yang wajib tu pulak...n Bulan Ramadhan tu..perhhh, terbaek tu...dalam banyak2 bulan, ramadhan jugak paling bestt...y sebab macam2 dosa dapat kite rejectkan n macam2 pahala dapat kite rebutkan...^^ (ustazah sangat ak nie kann..lalalalalaa)

Ape...ahakzz..kalau korang tanya ak da ganti ke belom..hemm, ok fine ak x ganti pon sebab ak penuh...syukur...^^, but kekadang pose sunat je..best ape pose...pada yang gebu boleh kembali slim, n pade yg slim macam ak nie boleh jugak jage kolestrol..hahaha, ingat org kurus xde kolestrol ke..chaittt....


               pesanan awal untuk semua..persediaan nihh..hehehe

p/s: ak nak beli baju raya ke, pakai taun lepas punye je...bukan pegi mne pon kann....( `~ ~)"

Popular Posts