Panas hati seyhhhh....

Saturday, July 30, 2011 Nizam Riadzi 2 Comments

                                       Assalamualaikum...

Ok, td ak duk layan cerita pasal Google+ kan..so now ak nak membebel pasal perkhidmatan Maxis yang da makin wat ak panas hati...so what happen...hemm, perasan tak xde pix kat kebanyakan post terbaru ak....what happen, bukan xde gambar..but its just cause of this shit berokband....

Xpayah salahkan berokband...ak salahkan lokasi yang aku duduk sekarang..hahaha, perumahan baru myb...xde banyak bangunan kot..tambah2 umah ak lot corner...so wifi terbias jauhh...tapi masalahnya time beli umah ari tu diorg cakap sini COVERAGE khas untuk Maxis...WIFI FREE...mmg free..macam sipot nak teberanak...cari bidan tak jumpe2....goshhh....

X kisah yang free..yang bebayar tiap bulan nie pon macam haprak la jugakk..ak xde la panas ati pasal xleh nak upload pix kat blog nie..xde la nak marah sangat..but marah betoi kalau file penting ak nak download dr email yg memakan mase dalam x sampai 1 minit now ambik masa 8 jam...dah tu td, lagi 45 saat nak siap...ak tunggu 2 jam tuhh...45 saat nak abis, tetibe line putus...kepala hotak laaa...mencarot akuhh..memalam bute ak bejage sebab nak file tuhh..last2 macam nie plak jadinye yerkk...goshhh...seriusss geram seyhhhh...

p/s: nak keluar pegi mcd pun xde kenderaan..kete abg ipar ak pinjam la plak...siot jehhhh

You Might Also Like

2 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...