One in A Million, tq for being my friend

Friday, July 22, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                         Assalamualaikum...

Hello guys...uit, ape yang korang tau tentang sahabat...do you have a friend...haha, for sure la ade kan, but do you thing they truly your friend saat susah senang, sedih gembira..or just sekadar sahabat untuk waktu-waktu tertentu...hemm...

Susah kita nak jumpa sahabat sejati, its macam one in a million loll..we can get a lot of friend but it is hard for us to find buddy..sahabat yang sejati. Well, for me...i do have a buddy, sampai mati akan ingat dia sebagai sahabat aku sebab dia ada waktu aku susah dan senang.

Hemm, dah agak lama jugak ak tak jumpe mamat nih, well masing2 sibuk dengan tugas...ak busy dengan study n dia pulak busy dengan kerja...haha..ak kenal dia time form 3, yes...time tu ak tukar kelas n masuk satu kelas dengan dia sampaila kitrg form 6. Keakraban kitorang nie kekadang menyebabkan mber2 lain jeles..hahaha, jeles kahh...dusshhh, bukan jeles macam mne pon..just usik2 budak sekolah..kata mana balak ko lah, mana mber ko lah..itu ini...hohoho...x kisah lahh, janji xde yg sampai makan hati...lagi pun time tu semua mber2 lain pun gila2...i miss them lolll...^^

Time form 6, umah ak jauh dari sekolah...so nak pegi sekolah ak tumpang dia lah...memang segan jugak hari2 tumpang orang, but he said xpe, time tu aku susah dia tolong, so nt bila time dia susah ak plak tolong...yess..i will remember that dude...

Why aku rapat dengan dia ya..hemm, sebab ak dengan dia otak yes sama...apa yang sama..hahaa, ntah la..if aku dengan dia collaborate idea, for sure dabboommee punyelah...hahaha...mcm2 projek ak dengan dia buat n semuanya merbelllessss, puas hati punya...aku faham otak dia, dia faham otak ak...

for me, he is one in a million...tq Haris 4 being my friend....tq cos bg ak, klu ko x tumpangkan ak dulu...serius xde mknenye ak nak masuk u nihh...hahahaa...btw loll, mne je ko haa...ak nk jumpe pon xleh..masing2 busy..hahaa...ak cuti sem ko still kje lagi..dushh, raya nanti jelah..insyaAllah...

p/s: ak tulis sebab adik ak sanggup p KL semalam sebab mber die..huftt...gila betoii...

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...