Memorials Monday #1

Monday, July 18, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                          Assalamualaikum...


Ellopp...sape tau pasal Marbel less Monday....hahaha..ade kann..but ak tak layan..gagaga....keras pale tak, sebab Marbel less Monday punye pix banyak dari tumblr la...n ak ade tumblr....klu tak caye, try tengok tumblr ak...hehehe...so this time ak nak buat Memorials Monday...letak pix2 lama yang berharga dengan diri kite n cite sikit x lebih dari 100 patah perkataan..simple kan...^^.


Nie MM#1 aku...dushhh...




 gambar : aku time umur setahun macam tu la...time nie duduk dekat kampung dekat Gerik Perak...Mak cakap, aku sorg je yang ade walker nih...my sis n adik aku mne ade..kire special la kan..ahakzz...^^, tomey takk..weiii...kikikiii

p/s: join MM jom....^^

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...