Jaga Kelakuan Ye Anak-anak

Sunday, July 31, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                       Assalamualaikum...

Selamat pagi semua....hope semua sihat2 aje hendaknye (ayat skema loll....). Ok...bak kate TNC tercinta dak2 utara Dr. Faiz cakap kat anak2nye...jage kelakuan ye anak2 time pose nanti...Kite bukan puasa tahan lapar kat perut je, tapi tahan dari bergosip kat mulot jugak, tahan mata, telinga, tangan, kaki, lutot semua lahh...janji pose semua badan....hati pun sama...jangan talam dua muka ye anak2...^^ (auat die xde la gedik macam tuhh...goshhhhh)

Ok...sebut pasal puasa...Alhamdulillah insyaAllah isnin dah boleh mule pose n kirenye malam nt leh la mule terawih...hemmm...bestnyee...^^. Bulan pose macam biasa tiap taun aku akan tolong mak meniaga kat baazar ramadan kat ngan umah nihh...but this year lain sikit cause mak aku x niaga, ak just help her frenz je...hohoho...first time mau kje ngan org lain plak nihh..huftt...mak x meniaga taun nie cause ade byk sangat tempahan kuih Simpul Kasih...pade korang klu nak bli, leh la gtau ak..hehehe..(sempat promote sikit..hehehe).

If time bazaar ramadan...waaa mesti meriah kann...ramai org datang..muke semua macam nak makan talam kuih2 tuh..ahakzz..klu tengok air tu pulak, macam nak berenang2 dah kat dalam tuhh...goshhh...jage kelakuan ye anak2...biarpun sepenat n seletih (same je kannn...) diri tuhh..sila cover diri anda...lagak diva sikit yee..hahahaa...

Yang nie ak nak tegur...sebab ak tiap taun terseksa...ramainya awek cunnn....haiiyooo...pakai plak macam x cukup kain, myb sebab nak jimat nak beli kain buat baju raya kot...hohoho..seluar pon..goshh...TOLONG LAH WAHAI INSAN YANG BERGELAR HAWA....x perlu rasanya anda bergitu...cantekk..percayalah korang memang cantek...x payah nak seksi2 sangat....pakai je sopan2...xyah over2...korang nak beli makanan je pun...bukan nak p pertandingan ratu gedik bazaar ramadan...so sory ya....KAMI DAPAT DOSA TAK SEMENA2...ahakzz...bukan SENGAJA NAK TENGOK...TAPU MEMANG DA TERPAKSA...klu ko beli kat gerai ak..kompom2 la kne hadap ko kan.ish2...x sesuai la cik kak yang manis....^^ (jangan marah ya....)

Nie ade video iklan dari 8tv..ak mmg suke, walaupun cina..but memang sesuai....teramat sesuai sebab ianya menunjukkan kaum lain pun pandai hormat bulan ramadan..xkan umatNya sendiri x paham2 nak hormat pulak kann..hehehe (sindir sinis je tuuu)

Enjoyyy....^^







p/s: selamat berpuasa semua....salam ramadha dari saya..Nizam Blubblub

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...