Hai boleh kenalan???

Monday, July 18, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                       Assalamualaikum...

Ellow semua...da tidurkah, if u guys bace nie..make fahamlah saya...hehe, btw ape kes dengan tajuk entry ak nie kan...nak kenalan ngan sape???...Adakah aku sudah terpaut dengan sesiapa....omg..(lagak retis...gagagaga, ade mak kecahh..tetttt).

Ok, sape pernah dapat massage kat inbox fb macam tu.."HAI , BOLEH KENALAN?". Uhhh, u asking me...hahaha, selalu sesangat n for sure ak tak layan, x kire la laki ke, pompuan ke..if soalan macam tu mmg ak tak layan...but if die kasi salam dulu macam, "SALAM..." ahakzz..nak tak nak mmg aku akan balas la kan...^^. 

So, ape masalahnye dengan dengan ayat tu...???. Hemmm, agak2 korang la kan, zaman sekarang orang layan lagi ke ayat macam tu..kalau aku mmg ak tak layan la n most of my frenz pon x layan gak...tp x tau la korang kan..hehehe....

pokok pangkalnye...niat tu la, kekadang kite nie layan jugak toi tak..ak pon kekadang terbabas...but dulu la, sekarang mmg ak ignore abis...just leave it...hahaha, kejam seyhhh....pegi lantak la diorg nak cakap ak sombong ke ape, but nak wat camne...cube jadi kreatif sikit...buat la ayat yang ak jarang2 dengar..macam...emmm, macam ape ekk..ntah...dah name pon ak jarang dengar..mesti ak tak tau kan..lallaala...(dah2 banyak melalot dah nie...)


p/s: sorry menggangu malam anda...^^

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...