Google +...hemm, korang ade???

Saturday, July 30, 2011 Nizam Riadzi 0 Comments

                                       Assalamualaikum...

Ok, malam nie entry ringkas je...I just want to know, korang ade Google+ tak???..erkkk, tau tak Google+ tu ape...huhuhu...

Ok..meh sini org cite sikit, Google+ nie rangkaian sosial network yang terbaru dari Google...b4 this diorg dah ade ORKUT and Google Wave as social network diorg, but x berapa popular...kalau nak kalahkan Facebook memang tak boleh la...

So, diorg hambik semua app yang diorg ade macam Google Buzz, Google Chat, Google blablaabblaaa..semua lahh, diorg adunkan sebati sama2 n hasilkan Google+ yang memang OWHSUMMM....^^

Google+ dijangka akan memberi saingan yang cukup hebat kepada facebook sebab ade aplikasi yang menarik n lagi best (ala2 tagline perodua plak..heheh) dari facebook....n korang perasan tak, tetibe je facebook now dah ade app video chat..hasil gabungan dengan skype..nie gare2 Google+ le...diorg takut kalau Google+ dah dilancarkan secara rasmi, habis semua pengguna facebook larikk ke sana...goshhh...so , as the result facebook n skype now dah collaborate utk bersama sementara Google+ plak still on the way with their big Google+ Project.

Google+ Project nie sebenarnya kire macam ujian la bagi Google+ sebab diorg tak buka secara rasmi lagi untuk semua pengguna di seluruh dunia...n FYI (fyi gitu...kikikiii)...Google+ cume hantar invitation untuk beberapa org yg diorg rasa nak bagi je...n...AKU SALAH SORANG BAI...gohhh....^^

Myb sebab ak nie memang Google Boy...hahaha, ak gune semua app dalam google, Gmail, Doc,Orkut,frosfill...ape2 tah lagi..semua aku gune...sebab tu semua mudahkan aku nak wat kje asgmnt n projek bagai..hehehe...thas y ak gune Google je memanjang..hehehe...^^


pade korang yang nak gune Google+ korang kne ade invitation dari Google or org2 yang da gune Google+ tau (macam aku...lagakk seyyhh..hahaha)...so, if mau leh la g tau ak...kasi email kat bawah nie, nt ak invite korang kat cycles Blogger aku...(cycles tu apehh..ahakzz...join le Google+ klu nak tau ok...^^)

p/s: line spoil kan mood akuhh je lahh...nk masukkan pix pun xlehh..hufttt

You Might Also Like

0 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...