Ghost??? aku nampak ape td....

Friday, July 22, 2011 Nizam Riadzi 3 Comments

                                           Assalamualaikum...

Woww...so early ak update blog kan...jam 4am loll...goshhh, huhuhu...actually ak agak gugup, gabra, seram bla bla blaa now...I didt know what i saw just now...goshhh damn hate this feeling loll...

Do you guys believe in ghost....huhuhu, ape kes ak sebut pasal anto plak nihhh....dushhh, its early in da morning lolll....yes, im alone now at this hotel, n i think i saw something dekat jalan raya tadi...huhuhu...

Well, ak nak bagi tahu satu rahsia ak yang x ramai mber ak yang tahu...ada 2,3 org je yang tahu selain family ak...n roomate ak sem lepas...he knw bout this too, tp ak x bagi tahu dia pun...myb cos dia pun macam ak jugak...huhuhu

Actually, time ak kecik2...my dad selalu bawak ak n sista balik kampung, so paham2 jelah kampung dulu2 kan ceruk2 hutan...so, i didt knw wthr korang nak percaya or not but ak ada kelebihan nak tengok bende2 yang tak best...Ak tak ingat sejak bila but ak paling ingat first ak boleh nampak bende2 tuh time arwah atuk tiri ak meninggal...selesai je majlis kebumi, i still can see him...but not with the creepy face la...just him with such a glowing face...

Sejak dari tu ak mula senang nmpak bende2 yg bukan2...thus i can feel if that kind of thing ade dekat2 kawasan tuh...huhuhu, x percaya...xpe, ak x minta korang percaya pun...just nak bg tahu n share what hpen to me waktu ak kecik2...n actually its still happen until now...

Time ak f6, ak ade ikut perkemahan dengan mber2...so malam perkemahan tu, awal2 lagi ak dah rasa semacam, mber baik ak die mmg dah tau sangat perangai ak if something x best nak jadi...so, he did ask me if that thing ade ke tak...yes, bende tu ada....malam tu, selesai je program, bebudak dah ramai pakat nak tidur...ada la yg tengah berkawad lagi sebab esoknya pertandingan kann...so, time tu ada angin kuat tiba2 je...time tu jugak tetibe bebudak yg berkawad td lari lintang pukang...hufttt...ak x tau nak buat ape, ak n mber2 f6 just arahkan bebudak yg junior2 nie msuk khemah msing2 n bace ape yg patut...

Nak tahu ape yg menarik...ada 2 budak rasanya kne sampuk...ak jauh sebab jge budak2 kat khemah, n yg kna rasuk tu plak tgk berubat dengat ustaz n cikgu2 lain...n yes, walaupun jauh...ak boleh dengar ape yg budak tu cakap...ak tny mber2 ada dengar tak...diorg ckp nope..x dengar ape2...huftt..time tu ak serius takut sebab x pernah jd kat ak. B4 this just boleh nmpak n rasa je, but now i can hear...huhuhu..ak anggap je mainan perasaan, but when i ask bebudak yg try tolong budak kne sampok tu ape yg that thing cakap, yess...ak yakin, its totally sama dengan apa yg ak dengar...But, ak dengar sekali tu je, sampai sekarang x pernah dengar balik (myb sebab xde yg kne sampok dah...x pernah jumpe dah pon)...

time dekat uum, hemm...malas nak cakap...kawasan hutan biasa lahh...yg tahu ak diorg paham kalau ak cakap x mau pegi sesuatu kawasan time memalam, or kalau tengah jalan tu tetibe ak ajak lalu laluan lain..haha..memang diorg paham sangat..but ak xde la nak tkut2 kan diorg, nt susah la pulak kann...n ak sebenarnya dah agak jarang nampak bende2 nie..kalau ak nak nampak, ak boleh nampak..if ak x mau, so xde la...but td...ak serius rasa ak nampak...n entahlaa...rasa macam that thing still ada je...ak td terus mandi n solat...baca yassin alang2 malam jumaat kan...huhu...

For me, ak syukur sebab ada kelebihan nie but yes i dislike it...y, cos bukan best dapat tengok bende2 nih...bukannya cantek macam megan fox ponn....mak limah lagi cun...huhuhu....sory lah, ak rasa macam x best..nak cau..nt2 lah sambung balik kalau ade mood...nak out...huhuhu

p/s: baca quran biar faham maksudnya terus...jgn baca tp x paham (peringatan utk ak sekali)

You Might Also Like

3 lemas bunyi blubblub:

Salam...trime kasih sudi taip sini...